изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:54 EEST
БГ астролог от Австралия: На 5 октомври Меркурий е статичен, ще изберем неработещ парламент    
Интервюта
След 2023 г. камък върху камък няма да остане от родната политическа система, предрича пред Faktor.bg познавачът на небесните тела.  Любомир Червенков живее в Пърт, Австралия. В България е до септември т.г. във връзка с представянето на най-новата му книга "България - астрологична прогноза за 21 век". Интервю на Зорница Веселинова


- Г-н Червенков, на 5 октомври 2014 година ще се проведат предсрочни избори за 43-то Народно събрание. Как бихте коментирали тази дата от астрологична гледна точка?

- На 5 октомври т.г. Меркурий е статичен. Както е известно, тази планета управлява комуникациите, ума и разсъжденията и затова е важно да се намира в добра позиция по време на избори. Движещият се назад (ретрограден) Меркурий не е чак толкова лош, понеже той дава възможност да се обмислят решения, взети преди, които може би не са били правилни, и да се коригират. Но когато тази планета е статична, човек буквално буксува на едно място и не знае накъде да тръгне. Та, до 3 октомври Меркурий се движи напред, на 4 и 5 октомври е статичен, а на 6 октомври става ретрограден. Важна подробност: в градуса, където се заковава на изборната дата, ще прави лош аспект към Луната (астрологичен символ на народа) и това също не вещае нищо добро по отношение на правилните решения. Моето мнение е, че на 5 октомври народът ще е доста объркан, няма да знае за кого да гласува, тъй като „и едните, и другите са маскари“. Вероятно голяма част от хората няма да гласуват, а друга част ще се интересува преди всичко от „изборните кебапчета“. В резултат от това най-вероятно ще бъде избрано следващото неработещо Народно събрание, където пак нито една партия няма да има мнозинство. И пак парламентът ще се намира 1-2 години в патова ситуация - до следващите предсрочни избори.

- Хороскопът на изборния ден е в „астрологично съзвучие” с рождените хороскопи на Бойко Борисов и Николай Бареков. Този факт бонус ли е за представянето на ГЕРБ и „България без цензура”?

- Не бих искал да коментирам личности. Оприличавам България на автобус. Политическите партии са различните шофьори, които управляват този автобус. Те се сменят, обаче превозното средство си има маршрут. Един шофьор може да кара малко по-бързо, друг – малко по-бавно. Трети пък може да пропусне някоя спирка. Но автобусът се движи по маршрут, който се определя от звездите. До известна степен партиите нямат голяма свобода на действие, защото трябва да се придържат към предначертаното на небето.

- Кои партии ще имат депутати в следващия парламент?

- Поради едновременната статичност на т.нар. прогресивни позиции на Юпитер и Сатурн в хороскопа на българския етнос, която и партия да спечели изборите, тя няма да изкара докрай мандата си. През следващите 6 години родната политическата система ще е в застой, а след това ще започне да се променя към добро. Едва след като отминат статичните периоди на споменатите планети можем да очакваме раздвижване и подобрение в политическата система на страната. Дотогава тя ще продължава да бъде парализирана от противоборство на партийни интереси.

- Повечето българи са за въвеждане на мажоритарната избирателна система. Но тя не е изгодна на българските политици, защото не би допуснала повечето от тях до управлението. Каква е вашата прогноза?

- Според мен избирателната ни система ще се промени след 2023 г., когато Сатурн от картата на българския етнос ще излезе от статичното положение, в което се намира от 2005 г. Новата система няма да е нито пропорционална, нито мажоритарна. Тя ще е интернет система. Такива вече съществуват в света. В Австралия например изпит по английски се провежда по следния начин. Част от явяващите се например са в България, Швейцария или в друга държава. Те застават пред компютъра и 2 часа държат тест по езика. Камерата през цялото време ги наблюдава, вземат се биометричните им данни и по никакъв начин не може да се препише, подскаже и т.н. Технологията я има, няма го политическото желание тя да се въведе у нас. Представете си как повечето българи, които имат право да гласуват, застават пред компютрите, натискат съответния клавиш и ... Делян Пеевски, например, не става шеф на ДАНС. Не е нужно хората да излизат на площада и да протестират.

- Каква ще е политическата съдба на Делян Пеевски, ще продължи ли да командва България?

-Не бих искал да коментирам конкретни личности. Всъщност Пеевски бе катализатор на много важен процес – протестите, които показаха, че българите са политически активни. Впрочем, протестите ще продължават, пикът им ще е през 2017-2018. Именно тогава ще стане очевидна необходимостта от промяна на избирателната система. За да има истинска демокрация е нужно народът да гласува пряко онлайн в реално време по всички въпроси. Дори във Фейсбук хората гласуват всекидневно, като натискат бутона Like. Само политическата система си остава нарочно тромава и все още се гласува по допотопния начин чрез хартиен носител. Но всичко това ще се промени.

- Бурно или спокойно ще е астрологичното бъдеще на България през XXI в.?

- Използвайки прогностичния метод „прогресивни планети”, проверих какво се случило в миналото, за да разбера какво би станало в бъдещето. Установих, че досега Юпитер в картата на българския етнос 8 пъти е бил статичен, т.е. застоявал се е на един и същи градус. Обикновено Юпитер става статичен за около 10-11 години, след което сменя посоката си на движение – например вместо напред, започва да се движи назад или обратното. При всеки от тези периоди е имало криза на ценностната система и материалното благосъстояние на народа ни. Последният такъв период (1894-1905) е в Телец и е много важен, защото сега Юпитер пак е в статично състояние в Телец. Впрочем, когато тази планета била напълно неподвижна от 1898 г. до 1902 г. , у нас се сменят 5 правителства и хората много обедняват. Сегашната статичност на Юпитер започна през декември 2012 г., пикът й ще е през 2018 г. и ще приключи през 2023 г. И ето: през февруари 2013 започнаха първите масови граждански протести. Правителството на Бойко Борисов падна 3 месеца след началото на статичността. Имахме служебен кабинет. Последва го правителството на Орешарски. Ще бъде назначено още едно служебно правителство. След предсрочните парламентарни избори ще се състави друг кабинет. Дотук станаха 5 правителства. А периодът на най-силната статичност (2018) все още не е настъпил. Логично е да предположим, че през следващите минимум 5-6 години нито един кабинет няма да изкара мандата си.

- Докога ще продължи политическата нестабилност?

-Политическата нестабилност ще продължи до 2023 г. Дотогава ще има недоверие към политическата класа и криза на ценностната система. При предишния период на статичност Юпитер е „вървял” напред, спрял е и е започнал да се движи назад. Сега е обратното: Юпитер се е движил назад, спрял е и ще започне да върви напред. Целият период - 118 години, когато тази планета се е движила назад, е бил „неправилен” от гледна точка на ценностите, към които България се е придържала. Хубавото е, че сега Юпитер ще започне да се движи напред. Но отначало той ще мине през градусите, които е извървял преди това. Значи ще имаме нещо подобно на 45-те години социализъм. Можем да го наречем условно „социална държава“. Защото историята не се повтаря в абсолютно същата форма. Но се повтаря по съдържание. Към края на века - около 2080 г., Юпитер ще достигне градусите, където е бил по време на Възраждането. Тогава ще настъпи второто българско възраждане.

- Статичният Юпитер ли предизвика опита за фалиране на Корпоративна търговска банка и истерията около Първа инвестиционна банка?

- Да, но за щастие нашата банкова система е подсигурена до такава степен, че това няма как да се повтори. Но опитът за разклащането й е полезен, понеже показа как един или двама олигарси се опитват да катурнат цялата банкова система на една държава.

- Какви ще са последиците за България от поведението на Сатурн?

-Всеки път, когато прогресивният Сатурн в хороскопа на българския етнос става статичен, има криза на държавното управление, т.е. държавата се разклаща или дори изобщо престава да съществува. През една от предишните Сатурнови статичности например България пада под Византийско робство. Тогава е битката при с. Ключ и ослепяването на Самуиловите войници.По време на един от следващите статични периоди на Сатурн, чийто пик е през 1391 г., България пада под турско робство. През 2007 страната ни стана член на Европейския съюз (ЕС) и „падна под европейско робство”.

- Статичният период на тази планета приключва през 2020 г. Да очакваме ли „развод” на България с ЕС?

-До 2020 г. Сатурн ще се движи напред, после ще тръгне назад. Това означава, че България до голяма степен ще загуби самостоятелността си при воденето на държавните дела. Имам предвид световна тенденция – да се разрушават държавите. Вижте какво се случи с Югославия, Ирак, Сирия, Кувейт и др. Идеята е да има световен център, който да управлява всичко, а отделните страни, макар и формално, да съществуват, но да нямат възможността да водят самостоятелна политика. В момента реално останаха само два световни центъра: САЩ и Русия. Дори богатите страни в ЕС вече не са в състояние да провеждат своя собствена политика.

- Сатурн е бил статичен и в т.нар. златен век на цар Симеон...

- По онова време Сатурн се е движил назад, а Юпитер – напред. При управлението на бащата на Симеон – цар Борис I, сме приели християнството. Тогава Сатурн е бил статичен и в продължение на около 15 години се е водила борба към коя от двете християнски църкви (източното православие или католицизмът) ще се присъедини България. Приели сме източното православие и сме отхвърлили езичеството. Сега ще стане нещо подобно: Сатурн ще тръгне назад, което означава, че почти всички наши закони ще бъдат буквално преписани от европейското законодателство. Но в същото време Юпитер ще тръгне напред: ще изработим нова ценностна система. Държавата ни ще съществува като един регион на географската карта, където ще пише „България”. Но всички закони ще бъдат съобразени с тези в ЕС. Това ще бъде през 150-те години, когато Сатурн върви назад. Тази планета потегля напред през 2149 г. От 2149 и Сатурн, и Юпитер ще се движат напред в продължение на около 150 години. Интересното в случая е на каква точка ще се застопори Сатурн при следващата статичност, т.е. преди да тръгне напред.

- Къде ще се застопори Сатурн?

-Планетата ще стане статична в същия градус, на който е била на 7 ноември 1917 година. Това означава, че когато Сатурн започне да се движи напред, у нас ще се изгради нова държавност, която ще е аналогична на изградената в Русия по време на Великата октомврийска социалистическа революция.

- С други думи, ще се появи новият български месия, родният Ленин?!

- Да, но в съвсем друг вариант. Ще ни се даде възможност да изградим нов тип държавно управление. Можем условно да го наречем „комунизъм“. Смисълът е следният. Хората няма да бъдат разделени на бедни и богати, няма да има класи, политически партии и пирамидална структура на властта. Ще има реално (а не представително) демократично управление на народа и за народа, което „стъпва” на мощни компютърни технологии. След 2023 г. камък върху камък няма да остане от съществуващата сега родна политическа система. Ако се налага, всеки ден ще се провежда пряко електронно гласуване на народа по даден проблем.

- С други думи, електронни референдуми, вместо решения на Народното събрание?

- Да, имам предвид интернет референдуми в реално време. Така ще бъде по цял свят, но ще започне оттук, от България. В картата на българския етнос Уран и Слънцето са в един и същи градус. А Уран управлява технологиите, компютрите. Едни от най-добрите компютърни специалисти са българи. Наши сънародници са създали най-добрите компютърни програми.

- Какъв ще бъде общественият строй в България към края на XXI век?

- От 2018 до 2080 няма да е нито капитализъм, нито социализъм, нито комунизъм. Ще бъде олигархична структура. Към 2040 г. , когато Юпитер започне да изминава градусите, в които е бил по време на тодорживковото управление, един единствен олигарх ще получи цялата собственост, ще притежава всичко.

- Твърдите, че към 2040 г. България ще принадлежи на един единствен човек?!

- Да, тогава България ще бъде частна собственост на един единствен човек. През този период светът ще се състои от различни провинции и ще се управлява от едно единствено правителство. България ще бъде провинция. Всяка провинция ще има собственик - олигарх. А на върха, най-отгоре, ще има един единствен олигарх, на когото ще принадлежи светът. В момента противоборството е между западния олигарх - САЩ, и източния - Русия.

- Кой ще спечели: Западът или Изтокът?

-Щом се очертават още 45 години движение на Юпитер по ”социалистическите” градуси, Западът ли би спечелил?!

- Логично е да е Изтокът.

- Правилно. След 150 години Сатурн ще стане статичен точно в градуса на Великата октомврийска социалистическа революция и е невъзможно по това време Америка да е водещата сила. Астрологията казва, че тогава Русия ще е първата сила в света.

- Но Китай също стремително върви напред?

- От едната страна, е световната суперсила САЩ плюс ЕС, а от другата - световната суперсила Русия плюс Китай и всички държави, гравитиращи около тях. И на двете суперсили е напълно ясно, че победителят или взема всичко, или губи всичко. Залогът е прекалено голям, затова битката ще се води буквално на живот и смърт. Всъщност става въпрос за Трета световна война, в която ще се определи кой ще управлява света. Тази война всъщност вече е започнала. Условно началото е поставено с войната в бившата Югославия. Много хора се подвеждат от обстоятелството, че Трета световна война няма, понеже не избухват атомни бомби. Но това съвсем не е така. Нима един световен олигарх би използвал първо атомното оръжие? За какво му е да победи, но да наследи една планета, изцяло заразена с радиация? Третата световна война си тече с пълна сила и се води с всички позволени и непозволени средства – икономическа война, информационна война, компютърна война, геополитическа война. Принизява се образователният стандарт, налагат се фалшиви ценности, подправят се исторически факти и т.н. При това положение кому са нужни атомни бомби?! 

http://www.faktor.bg

 


Сходни връзки

БГ астролог от Австралия: На 5 октомври Меркурий е статичен, ще изберем неработещ парламент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди