изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:43 EEST
Въоръжени нахлуха в жилищен блок и разстреляха 20 жени, нарочени за проститутки    
По света Най-малко 29 души, сред които 20 жени, са разстреляни по време на нападение срещу предполагаем бордей в жилищен блок в Ирак. Въоръжени нападатели, облечени в камуфлажни дрехи са нахлули в два апартамента в Багдад и са избили всичките хора в тях, съобщиха от полицията.

Към момента никой не е поел отговорност за убийствата. Местни жители обаче са на мнение, че те са дело на шиитски милиции, противопоставящи се на проституцията. Източник от местната полиция, пожелал да запази анонимност, каза: „Когато се качвахме нагоре по стълбите, видяхме телата на няколко жени и как кръвта тече надолу. Влязохме в единия от апартаментите, имаше тела навсякъде. Някои лежаха на диван, други на пода. Една жена, опитала се да се скрие в шкаф в кухнята, бе разстреляна в него“.

Нападението е извършено в събота вечерта в багдадския квартал Зайоуна, в който живеят сунити и шиити. Полицията смята, че нападателите са използвали заглушители по време на нападението. След убийствата нападателите са написали на една от вратите „това ще е съдбата на всички проститутки“.

Полицаите са отцепили района на блока и са блокирали входа в жилищната сграда.

Шиитските милиции станаха по-активни по улиците на Багдад в светлината на успехите на джихадистите сунити от „Ислямска държава в Ирак и Левант“. Сунитите от ИДИЛ вече са поставили под свой контрол по-голямата част от севера на Ирак, включително и всичките КПП по границата със Сирия.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Въоръжени нахлуха в жилищен блок и разстреляха 20 жени, нарочени за проститутки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди