изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:20 EET
Потвърдено: САЩ се срещали с пришълци!    
Интервюта Проф. Лъчезар Филипов е сред малцината авторитетни учени, които не се притесняват да разсъждават върху загадките на света, произхода на човека, Вселената и възможността за съществуването на извънземни форми на живот. Преди два месеца той посети годишната среща в Сан Марино, където се събират космолози, астрофизици, уфолози. Какви доклади изнесоха учените и кои са най-новите доказателства в търсенето на извънземни условия и форми на живот, сподели проф. Филипов пред в "Стандарт".

- През пролетта бяхте поканен на 28-мата годишна конференция в Сан Марино. Какво научихте там относно възможността за съществуването на живот извън Земята?

- На форума се обсъждаха различни теми, в това число и готови ли сме за среща с извънземните. От българска страна аз изнесох доклад на база резултатите от телескопа "Кеплер" и какво може да очакваме в бъдещето. Както знаем, "Кеплер" търси т.нар. екзопланети, подобни на Земята, които се намират в т.нар. зона на живот. Т.е. тези планети се намират на разстояние нито по-далече, нито по-близо до собствената си звезда, както е между Земята и Слънцето. От сведенията, които доставя апаратурата, научаваме, че около нас има страшно много планети, на които е възможен животът, такъв какъвто го познаваме тук. До момента техния брой е 280. Това са цели, към които започваме да изпращаме сигнали.

- Освен доклади от астрофизици имаше ли специални гости?

- Един от интересните гости, който пристигна на форума, бе Лаура Айзенхауер. Тя е праправнучка на 34-тия американски президент Дуайт Айзехауер. Лаура направи истинска сензация, след като потвърди, че нейният дядо се е срещал с извънземни. Тази тайна се е предавала от поколение на поколение в техния род, като дядо й го споделя на преклонна възраст малко преди да се спомине.

- Какви подробности изнесе г-жа Айзенхауер?

- Основното беше потвърждението на нещо, което отдавана се говори с половин уста и сред самите американски военни и политици за контакти с разумни форми на живот. Тук вече става ясно, че в това твърдение няма измама, но самата Лаура не можа да каже много неща, тъй като не е била пряк свидетел. Онова, което нейният дядо е завещал като информация, е, че американското правителство в негово лице се е договорило с една определена извънземна каста. Уговорката е включвала стартиране на биологични експерименти и обмяна на технологични данни. Всичко това всъщност през годините постепенно се просмука в пресата. Интересното сега е, че информацията официално бе потвърдена от член на семейството на един от президентите на Щатите.

- Има няколко версии за тази среща, като някои посочват за нейното място Белия дом, а други базата "Едуардс Еърфорс" в Калифорния?

- Според историята, която се разказва, декември месец 1954 година американците канят в една военна база седем или осем извънземни цивилизации. За тях се е знаело, че пребивават на нашата планета, защото очевидно вече е имало контакти на някакво ниво. Пазарлъкът, който янките са искали да прокарат, е срещу разрешението за биологични експерименти с хора на територията на страната им, правителството да получи извънземни технологии, в това число и такива с военно приложение. След като чуват, че се готви милитари съглашение, което на практика ще постави една нация на върха, всички представители на извънземните отказват. Те не са били съгласни да се създава такъв дисбаланс в нашата цивилизация. Така всички пришълци отказали с изключение на едни. Някои наричат техните представители "сивите", но тук не можем да бъдем категорични, тъй като това са по-скоро литературни окраски. Но именно те предоставили на американците микропроцесорните схеми, стелт покритието, което прави летателните апарати невидими за радарите и редица други технологии. Всичко това формира т.нар. технологичен скок от средата на миналия век. И до днес не е ясно как за една година Америка прави такъв обрат в своето развитие.

- А дали договорът със сивите е още в сила?

- Според внучката на Айзенхауер всеки следващ президент е длъжен да преподписва договора. Така че Обама също бил в час. Откровена лъжа са изявленията как никой нищо не знае, казва Лаура. Още повече че тази секретна папка се прехвърля от президент на президент, щом той спечели изборите и стъпи в Белия дом. Всичко това е разказал самият президент Айзенхауер на дядото на Лаура, а той пък на баща й и така фамилната тайна е стигнала до нея. Тя е младо момиче, което просто е взело смелото и отговорно решение да я оповести.

- Къде в последно време са засичани най-често НЛО?

- В Сан Марино се изнесоха много данни за наблюдения на НЛО във Великобритания. Един руснак също показа доказателства за необяснимо движение и в Сибир. Що касае формата на летателните апарати, тази година са засечени много по-малко с кълбовидна. Показаните снимки на летящи чинии бяха с размазан контур. Това само по себе си подсказва, че които и да са тези цивилизации, то те ползват някаква технология за изкривяване на пространството. Това може би им позволява да летят с високи скорости. Другият ефект тук е, че самата летяща чиния става невидима.

- Как изглеждат Те?

- Тази тема също бе дискутирана. По мое мнение, ако има живот на т. нар. екзопланети, то сходните условия ще създадат и сходни хуманоидни форми. От друга страна, не е за пренебрегване теорията, че ние сме създадени като ДНК продукт от някаква извънземна цивилизация. А в случай че ние сме наложен антропогенен вид, то той вече съществува някъде може би като общ еталон. Така че на бъдеща официална среща между човека и други разумни същества вероятно няма да дойдат медузи и гущери, а хора подобни на нас.

- Все повече учени доказват, че еволюционната теория на Дарвин е анахронизъм. Но откъде сме произлезли, ако не от маймуните?

- Аз мисля, че никой вече не се съмнява, че ние не сме продукт на естествена еволюция. Тя не може да създаде от маймуната толкова съвършено създание, което на практика да няма никакви белези и остатъчни елементи от онова, от което е произлязло. В същото време всички останали видове имат остатъчни елементи от еволюцията си. И когато се разархивира техният генетичен код може да се достигне до информация на чехълчето например. А ние изведнъж се оказваме голи и с 240 елемента в ДНК-то, които не се срещат при нито едно друго живо същество на тази планета. А тези елементи ни дават правото на говор, на някакъв разсъдък, дават ни и онзи допуск до единното информационно поле на Вселената. По този повод един от руските професори на срещата каза следното: "Не мога да разбера защо ни забраняват да мислим и говорим за торсионните полета". А те са информационен канал, начин за обмяна между квантовите частици. Вселената е базирана на тези полета, те поддържат баланса на света, в който живеем.

- Напоследък върви световна тенденция на разсекретяване на ВВС свидетелства на НЛО. Успоредно с това много високопоставени военни и политици потвърдиха контакти с пришълци. Натрапва се извода, че те са сред нас, но ние по някаква причина не ги виждаме?

- Факт е, че отдавна са между нас. Ние имаме бленда, за да ги видим, но тя засега е затворена. Към момента хората ползваме електромагнитно виждане, а Те може би се появяват в друг информационен канал. Електромагнитното излъчване е силно лимитирано. То е свързано с т. нар. материална среда, която обаче е едва 3-4% от нашата вселена.

- Казвате, че от Вашингтон контактуват с извънземни, защо братушките са изостанали в това отношение?

- Разбира се, че и руснаците също поддържат контакти. Аз имам колеги в Москва, които откровено ми казват, че ако разкрият всичко, което знаят, ще си загубят работата. Вече не е никаква тайна, че групата на ген. Савин е поддържала контакт с извънземен разум до 2004 година. След това тази секция е закрита, защото Кремъл са започнали да контактуват директно. Тук само ще припомним, че сведения за наблюдения на НЛО се дават от почти всичките руски орбитални полети. Игор Волк е летял на станция Съюз 7. В един момент се появява страхотна светлина около кораба. За известно време екипажът е заслепен и губи видимост. Когато прозряват, виждат, че около тях се намират огромни човекоподобни същества, които те оприличават на ангели. В самото начало са помислили, че имат халюцинация. Но космонавтите са били трима, а са видели едно и също нещо. Сами можем да си направим изводи и от факта, че в Руската академия на науките има официален научен съвет за контакти с извънземни. Той е под ръководството на акад. Кардашов.

- По какъв начин различните военносекретни групи и политически представители комуникират с извънземните?

- От сведенията, които се дават, контактът се осъществява на телепатично ниво. Ние наистина изпускаме един щрих - телепатията е вградена във всеки мозък и съществува на латентно ниво. Хората в далечното минало не са могли да говорят и вероятно телепатията е била първото им средство за общуване. То е отишло на заден план със създаването на езика, както и с появата на устната и писмената реч. Тази способност се проявява днес при индивиди, които са глухи или слепи. Животните също са способни да улавят телепатично сигнали. Аз, например, имам куче, което само като си помисля за разходка, то вече ме чака на вратата. Значи аз съм в банята и през три стаи то разбира и ме чака. Но дали това е плод на случайност, защото се случва редовно. Явно при животните тази телепатична способност е съхранена.

- Ванга отговаря на нещата за които говорите - била е сляпа и също е имала такива свръхсетивни способности. Вие срещали ли сте се с пророчицата?

- Ходил съм при нея през 1983 година, а поводът беше, че ми откраднаха колата. Един мой приятел ми намери връзка и реших да проверя от любопитство какво ще ми каже. Отидохме там, но беше голяма тълпа. Върнахме се на другия ден. Тя излезе от портата и по едно време каза: "Лъчезар да дойде". Така влязох. Започнахме да си приказваме и изведнъж леля Ванга ме пита какво прави Джагаров. А ние с него случайно се срещахме три месеца по-рано на морето, но тя нямаше откъде да го знае това. После тя ме попита, дали вярвам в извънземни. Отговорих, че вярвам, но не съм ги виждал. Тя казва така: "Е, аз ги виждам и те са като хора". Тук моето допускане също е, че Те са с антропогенен характер. А дали са с големи глави или очи това са подробности. При разговора с Ванга аз предположих, че извънземните ни избягват, защото не сме на тяхното ниво. А тя ми отговори, че ни наблюдават и превъзпитават, но всичко ставало постепенно. Това беше всичко, което си казахме по тази тема. В следващия момент се разсеяхме в друга посока, защото Ванга ме попита: "Знаеш ли, че тука имаш колеги". А то се оказа, че на Рупите имало лаборатория на акд. Цветан Цветков, който правеше лиофилизираните храни за космонавтите.

- От т.нар. информационно поле на Вселената Ванга получаваше много рецепти и съвети как да бъдем здрави. Според вас човекът до колко години е устроен да живее?

- Разковничето тук е метаболизмът на човека. Ако го промени, ние можем да живеем много-много дълго. Към момента той е обременен, защото се храним със себеподобни (месо). Отделно 95% от храната, която минава през човека, отива под формата на отпадък. Така че ние усвояваме само 5% от онова, което ядем като енергия. Останалото е шлака, която съкращава живота ни. Тя се натрупва в дебелото черво. Според източната медицина мозъкът ни се храни именно от дебелото черво. И когато по йогийска система то се изчисти, човек получава голям енергиен заряд и усещането, че сякаш лети. Ето аз пия по една източна система солена вода, която чисти именно тази част на човешкото тяло. Когато водата е много солена, тя не се усвоява, а чрез дифузия прониква до шлаките долу и ги изчиства чрез отделителната система.

- Мъдреците казват, че сме устроени съвършени от Бога. Къде е той според вас?

- При създаването на Вселената се появява една информационна нишка, която се движи заедно с материята. От Вселената до листото навсякъде я има тази вътрешна информационна структура. Някои я наричат Господ, други Свети Дух, но това е нишка програма как ще се развива светът. И незнайно защо човекът го е страх да си признае, че е продукт на нещо, което е заложено, но от някой друг. Страх ни е също така и да се срещнем с извънземните, защото ще видим в тяхно лице нещо, което трябва да бъдем, но не можем, защото вървим по грешен път - съсипваме си природата, планетата, един друг се ядем в буквален и преносен смисъл. За да се срещнем с тях, човеците трябва да си признаем, че сме глупци, а после и да се преборим с егото си и своя комплекс за малоценност. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Потвърдено: САЩ се срещали с пришълци! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди