изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:43 EEST
Лудогорец започва атаката на Шампионската лига    

Спорт Шампионът на България по футбол Лудогорец започва участието си в евротурнирите този сезон с домакинство на първенеца на Люксембург Дюделанж. Мачът от втория квалификационен кръг на Шампионската лига е от 20 часа на стадион „Лудогорец Арена“ в Разград. Може да го проследите на живо в Gong.bg.

След силното представяне в Лига Европа и достигането до осминафиналите в тази надпревара през миналата година, сега целта и амбициите на Лудогорец са ясни – влизане в групите на Шампионската лига. През миналата година разградчани бяха елиминирани от отбора на Базел в плейофите на най-престижния европейски клубен турнир, но по-късно стигнаха до двубой с испанския Валенсия на осминафиналите на Лига Европа.

Съперникът на българския тим пък не е особено претенциозен и не се слави с убедителни игри като гост. Дюделанж е изиграл 23 мача като гост в досегашните си 18 участия на европейско ниво и има едва 4 победи и 1 равен.

Рефер на срещата в Разград довечера ще е словакът Рихард Труц.

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев вече потвърди, че желанието му е неговият тим да стигне до групите на Шампионската лига. „Стремя се всекидневно да им казвам на играчите, да им говоря, че слаби отбори няма“, сподели Стойчо Стоев.

Наставникът няма да може да разчита на контузения Георги Терзиев, както и на наказания Кишада в предстоящия двубой.

Другите български участници в европейските турнири – ЦСКА, Литекс и Ботев Пловдив играят в четвъртък вечер мачовете си в турнира Лига Европа.  http://gong.bg/

20:00

Футбол: "Лудогорец" - "Дюделанж", първи мач от втория квалификационен кръг на УЕФА Шампионска Лига, директно
 


Сходни връзки

Лудогорец започва атаката на Шампионската лига | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди