изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:20 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ

На 15 юли при проведена специализирана полицейска операция по ул. „Копривщица” в град Добрич е задържан криминално проявения и осъждан И.К. (22 г.) от град Добрич. При последвалите процесуално следствени действия в домът на задържания са открити и иззети 150 грама суха тревна маса и 15 грама бяло прахообразно вещество. При последвалия полеви тест, същите реагират на наркотичните вещества канабис и амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 15 юли, около 17:10 часа във Второ РУП Добрич се тъжи 76-годишна жителка на с. Божурово, общ. Добричка. По данни на тъжителката, около 16:00 часа е получила обаждане от непознат мъж представящ се за лекар. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимия доктор заявява на възрастната жена, че дъщеря й е със счупен крак и за налагащата се спешна операцията е необходима сумата от 14 000 лева. Десет минути по-късно жената предава сумата от 4 000 лева на непознат мъж пред домът си. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

 

На 15 юли, около 18:50 часа по ул. „Равно поле” в град Шабла е спрян за проверка лек автомобил „Фиат” със софийска регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,95 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Шабла е задържан П.А. (59 г.) от град София. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

Контролните органи са съставили 20 акта и 31 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

На територията на ОД на МВР Добрич е регистриран един пожар с материални загуби.

 

16.07.2014 г.                                                                ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди