изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:37 EEST
МАЛАЙЗИЙСКИ "БОИНГ" С 295 ДУШИ СЕ РАЗБИ КРАЙ ДОНЕЦК - ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ПО СЛУЧАЯ /ОБНОВЯВА СЕ    
По светаМАЛАЙЗИЙСКИ "БОИНГ" С 295 ДУШИ СЕ РАЗБИ КРАЙ ДОНЕЦК - ВСИЧКО ЗА ТРАГЕДИЯТА. ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ПО СЛУЧАЯ / ОБНОВЯВА СЕ
Самолетът е пътувал по линията Амстердам - Куала Лумпур




ЗАЩО ЛИ? Холандия няма да оповести всички данни от черните кутии на разбилия се в Украйна малайзийски самолет

Хора на Коломойски се издадоха за Боинга: Направил е един директен, не е станало. Наложило се „по въздуха“...

Експерти: Боингът в Украйна е свален от изтребител Су-25

Месец преди ада в небето над Украйна: Предсказват в Туитър свалянето на боинга. Конспиратори твърдят, че изчезналият на 8 март с

Истината за Русия и Украйна все по-често си пробива път в западните медии

Москва зашлеви говорителя на Белия дом

Украинските спецслужби са разпитвали командир на батарея, която уцелила Боинга погрешка

ИАТА СЕ ПРОИЗНЕСЕ, ЧЕ ВИНОВНА ЗА КАТАСТРОФАТА С МАЛАЙЗИЙСКИЯ САМОЛЕТ Е ВИНОВНА УКРАЙНА /на руски, в българските медии го няма/

Съпътстваща щета в квази войната Русия - САЩ

ПУКАТ СЕ КИЕВСКИ БАЛОНИ: РИА Новости: Малайзийските експерти попаднаха под обстрела на украинската авиация

ЗАБРАНЕНО ЗА БЪЛГАРСКИ ТОПМЕДИИ?: В момент крушения «Боинга» в той же точке был украинский военный самолет

ПУКАТ СЕ КИЕВСКИ БАЛОНИ: Вицепремиерът на ДНР: Черните кутии на Боинга са в отлично състояние, даваме ги на ICAO

Експерти: Фалшивка са записите на разговорите между опълченците за сваления Боинг

Малайзия благодарит РФ и намекает на Киев, который "теряет" черные ящики

Проруски лидер: Пътниците от малайзийския самолет са измрели дни преди полета

Вицепремиерът на Донецката република: Хора от самолета са падали по покривите на къщите

Украински диспечери поискали Боингът да се снижи с 500 метра

„Самолетът паднал не където било планирано“

Русия разкри позициите на украинските батареи „Бук-М1” преди рухването на Боинга

ЧЕСТО ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ ИНФОРМАЦИИТЕ В БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ И ТЕЗИ В РУСИЯ ОТНОСНО ПОДАНЕТО НА МАЛАЙЗИЙСКИЯ БОИНГ 777. ЗАТОВА СЕ НАЛАГА ДА ПУСКАМЕ И НЯКОИ МАТЕРИАЛИ НА РУСКИ ЕЗИК /БЕЗ НАША НАМЕСА/, ЗА ДА МОЖЕТЕ САМИ ДА СИ ПРАВИТЕ ИЗВОДИ ЗА СЛУЧАЯ, КОЙТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СВЕТА. РУСКИТЕ МАТЕРИАЛИ ЩЕ ПУСКАМЕ СЪС ЗАГЛАВИЕТО И АДРЕСА ИМ.

Повторение трагедии 2001 года?

Причины крушения малайзийского лайнера пока не ясны. С апреля в районе авиакатастрофы украинские силовики проводят так называемую антитеррористическую операцию (АТО) против недовольных февральским госпереворотом жителей Донбасса. В операции применяется авиация, тяжелая артиллерия и системы залпового огня.

По словам экспертов, военная техника, использующаяся украинской армией, досталась ей со времен Советского Союза, и ее применение в ходе войсковых операций вполне может привести к повтору трагедии с российским пассажирским самолетом, сбитым Украиной в небе над Черным морем в 2001 году. Тогда в ходе учений украинских частей ПВО ракетой комплекса С-200 был сбит российский Ту-154, следовавший по маршруту Тель-Авив — Новосибирск. В результате погибли 78 человек — 66 пассажиров, большинство из которых граждане Израиля, и 12 членов экипажа.

*****************************

Стрелков: бои продолжатся везде, кроме района крушения Boeing

http://ria.ru/world/20140718/1016498250.html

****************************

Загиналите в Малайзийския Боинг (2): 154 холандци, 27 австралийци... 58 засега неизвестни

На борда на падналия в източна Украйна малайзийски самолет са пътували 154 граждани на Холандия, 27 австралийци, 23 малайзийци, 11 индонезийци, шестима британци и по четирима германци и белгийци, трима филипинци и един канадец, съобщава lenta.ru. Всичките 15 члена на екипажа са били малайзийци, потвърдиха от авиокомпанията Malaysia Airlines. Националността на останалите 58 жертви засега не се назовава. Все пак няма информация сред тях да има българи. Според някои данни сред тях има поне 23-ма американци. Засега се счита, че общият брой на загиналите е 295 души (280 пътници и 15 от екипажа). Украинската армия и опълченците отново отрекоха всякаква съпричастност към падането на Боинга./БЛИЦ

*********************************

Странен обрат: Боингът над Украйна може да си е паднал сам!

Европейската служба по контрол на въздушното пространство е съобщила, че преценява катастрофата на малайзийския пътнически самолет в източна Украйна като "нещастен случай", предава немското издание "Велт онлайн". "Към настоящия момент продължаваме да разследваме. Засега поне нямаме повод да закриваме въздушното пространство над страната. То си остава открито, както преди," каза представител на службата.

Според шефа на украинската диспечерска служба "Украэроруха" Дмитрий Бабийчук обаче до момента на падането на самолета не е постъпвала информация за технически неизправности. Според него до момента на изчезването му е бил воден от диспечери на Днепропетровския районен център.

http://www.blitz.bg

*****************

Противовъздушната отбрана на Русия не е действала в района на катастрофата

Москва. Руското министерство на отбраната заяви, че противовъздушната отбрана на Русия не е действала в района на катастрофата на малайзийския самолет, предаде Интерфакс.
„Във връзка с появилите се различни инсинуации, касаещи действията на въоръжените сили на Русия в пограничните райони, отговорно заявяваме, че на 17 юли средствата за ПВПО на Русия в дадения район не са работили. Самолети на руските ВВС не са изпълнявали полети в граничните с Украйна райони.
Призоваваме международната общност да проведе щателно максимално открито разследване на дадената авиокатастрофа”, заяви представител на министерство на отбраната на Русия.

http://www.focus-news.net

****************

Сепаратистите искат да предадат на Москва черните кутии на падналия Боинг

Москва. Сепаратистите искат да предадат на Москва черните кутии на падналия малайзийски Боинг-777. Това заяви първият вицепремиер на самопровъзгласилата се
Донецка народна република Андрей Пургин, цитиран от УНН.
„Безспорно ние ще ги предадем на Русия. Там работят експерти на високо равнище, които ще могат да установят точната причина за катастрофата, въпреки че тя е очевидна”, заяви Пургин.
По-рано беше съобщено, че поддръжници на ДНР, намиращи се на мястото на падане на самолета в Донецката област, са открили бордовите самозаписващи устройства.

Превод и редакция: Гергана Тенева

http://www.focus-news.net

*****************************

Очевидец: Имаше украински изтребител на същата височина с боинга

Опашката на разбилия се самолет "Боинг 777" на малайзийските авиолинии е паднала в украинското градче снежное, предава от мястото на инцидента кореспондентът на LifeNews.ru. Сред останките са открити документи за самоличност на граждани на Малайзия и Холандия.

Сигналът в полицията за падналия самолет е подаден в 17.00 часа. Очевидци разказват, че на същата височина е летял самолет Су-25, едноместен щурмовик на украинските военовъздушни сили.

http://www.24chasa.bg

***************************

Нова версия: Боингът бил свален от украински щурмови самолет (СНИМКИ 18+)

Това твърдят от Луганската народна република


Малайзиският Боинг 777 е бил свален от украински щурмови самолет, информира РИА Новости, циктирайки съобщение на пресслужбата на Луганската народна република.„Очевидци, наблюдаващи полета на пътнически самолет "Боинг 777", са видели нападение на украински щурмовак срещу него. След това пътническият самолет се е разпаднал на две части и е паднал на територията на Донецката народна република (ДНР). След нападението украинският щурмовак е бил свален и е паднал на територията в района на Красний Луч. В момента се издирва сваленият самолет”, се посочва в съобщение на пресслужбата на ЛНР. /БЛИЦ



http://www.blitz.bg

*********************************

Руски експерт: Самолетът на малайзийските авиолинии е свален по грешка от неквалифицирани украински военни

Самолетът на малайзийските авиолинии е свален по грешка от неквалифицирани украински военни, смята руският експерт, главен редактор на списанието „национална отбрана” Игор Коротченко, предаде РИА Новости.

„С оглед на прехвърлянето на допълнителни сили и средства в Източна Украйна на украинската противовъздушна отбрана и привеждането им под повишена бойна готовност, е очевидно, че в резултат на проверката на боевия режим на украинските зенитно-ракетни комплекси „Бук” , в резултат на слабата квалификация на персонала и боевите разчети, е произведен или случаен, или преднамерен изстрел, който е довел до поразяване на малайзийския Боинг, летял на територията на Украйна на височина 10 хиляди метра. Единственият начин да се унищожи самолет на такава височина е чрез зенитно-ракетен комплекс „Бук”, който е на щатно въоръжение в украинската армия”, заяви Коротченко.

http://www.24chasa.bg

**************************

Лидер на проруските бойци: Опълченците нямат оръжия, за да свалят самолет на такава височина

Опълченците на самопровъзгласилата се Донецка народна република нямат оръжие, което да може да свали пътнически самолет на височина 10 км, заяви пред РИА Новости премиерът на непризнатата репулкика Александрър Бородай.

Ако действително това е пътнически самолет, това не сме направили ние, уверява Бородай.

По негова информация падналият край Торез самолет е много по-малък от боинг.

Той напомня и че Киев е забранил полетите на чуждестранни самолети над районите на Донецк и Луганск.

http://www.24chasa.bg

************************************

САЩ: Самолетът е бил свален от ракета земя-въздух, показват радарите

Малайзийският самолет, разбил се в Украйна, е бил свален, взривен във въздуха, каза вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън. 

По-рано Си Ен Ен съобщи, че американски официални лица са казали, че ракета земя-въздух е свалила самолета. Заключението им се базира на показанията на радарни системи. Все още не е ясно от каква посока е дошла ракетата. Най-вероятно тя е излетяла от украинска територия, от областите, заети от руските сепаратисти, предаде телевизията и напомни, че те вече са свалили два украински самолета.

Украинците, руските сепаратисти и руснаците се обвиняват един другиго в свалянето на самолета.

Малайзийският премиер съобщи, че самолетът не е отправил зов за помощ. Това означава, че нещата са се радвили толкова бълзо, че не е имало време за обаждане, коментират авиационни специалисти по Си Ен Ен.

http://www.24chasa.bg

*************************

Намериха черните кутии на боинга

Сператисти от самопровъзгласилата се Донецка народна република (ДНР), намиращи се на мястото на падане на самолет „Боинг 777” в Донецка област, са открили бордовите самозаписващи устройства, предаде „Интерфакс”. „На мястото на катастрофата са открити черните кутии. Това току-що ми доложиха специалисти от мястото на произшествие”, заяви ръководителят на информационния център Югоизточен фронт Константин Книрик.Бойците събират документи на загиналите пътници, както и електронни носители – флашки, карти памет на фотоапарати и всичко, което би могло да помогне на разследването. Всички събрани веществени доказателства ще бъдат предадени на експерти за изследване.

В някои руски медии се появиха информации, че донецките сепаратисти ще предадат черните кутии и събраните материали на Москва.

******************************

Сепаратистки водач се отчел на руски полковник за свален самолет

Службите за сигурност на Украйна са прихванали разговор, свързан с падналия в Донецката област Боинг-777, предаде Обозреватель. Украинската информационна агенция съобщи, че в 16:40 часа водачът на проруските бойци Игор Безлер (с псевдонима „Бес”) се е отчел на Василий Геранин, полковник от Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия, за свален самолет./БЛИЦ

*********************************

Интерфакс: Целта на украинската ракета бил самолетът на Путин!

Целта на украинската ракета, ударила малайзийския самолет е бил... самолетът на руския президент Владимир Путин. Това твърди сензационно пред „Интерфакс” източник на изданието от Руската авиация. Според него самолета на Путин и този на Малайзия са пресекли траекториите си край Варшава.

„Това е станало на 330-я ешалон на височина 10100 метра. Самолетът на руския президент е преминал оттам в 16. 21 часа, малайзийският – в 15. 44 московско време”, твърди още източникът на „Интерфакс”. Той разкрива още, че контурите на двата самолета били почти идентични, както и оцветяването им, което отдалече можело да се обърка./БЛИЦ

***********************

Фаталният боинг летял за първи път на 17 юли преди 17 години


Експерти на CNN смятат, че резервоарите на самолета са се взривили при удара в земята

Разбилият се в Украйна боинг на малайзийските авиолинии е извършил първия си полет точно преди 17 години на същата дата 17 юли 1997 г., съобщава ИТАР - ТАСС. Той е от модификацията 777-2H6ER, серийният му номер е 28411, регистрационният номер - 9M-MRD. Ройтерс съобщава, позовавайки се на очевидец, че отломките са разпръснати в диаметър 15 км.

Според експерти на CNN резервоарите на самолета са се взривили, като са се ударили в земята. /БЛИЦ

********************************
Пътнически самолет "Боинг 777" на малайзийските авиолинии е паднал в Източна Украйна недалеч от границата с Русия, съобщава руската агенция "Интерфакс", цитирайки източници от авиационните среди.Самолетът по линията Амстердам - Куала Лумпур е бил с 280 души и 15-членен екипаж на борда. Източникът на "Интерфакс" казва, че "на 50 км преди да навлезе в руското въздушно пространство самолетът е започнал да се спуска, а след това е бил открит горящ на територията на Украйна, близо до Торез".

"Лайнерът е рухнал недалеч от Снежное край Донецк, където се водят сражения", уточнява той. В Снежное преди броени дни имаше въздушен удар по жилищни сгради, в който загинаха поне 4 души. Киев почти директно обвини тогава Русия, че неин боен самолет е атакувал блокове и къщи в ранната сутрин.

Потвърждение за инцидента в Украйна е дал пред "Интерфакс" и източник от органите на реда в Киев. По неговите думи машината е изчезнала от радарите на около 10 000 метра височина.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

МАЛАЙЗИЙСКИ "БОИНГ" С 295 ДУШИ СЕ РАЗБИ КРАЙ ДОНЕЦК - ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ПО СЛУЧАЯ /ОБНОВЯВА СЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди