изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:12 EEST
Уволниха шефа на полицията в Бургас    
Ред и сигурност Директорът на ОД на МВР в Бургас комисар Милен Димитров е официално уволнен. Заповедта е пристигнала в сградата на ОД на МВР-Бургас, а във фоайето при централния вход на дирекцията има закачено съобщение за нея.

Писменият документ изглежда като окачен на Стената на позора, съобщава „Флагман”. Текстът гласи: дисциплинарно наказание - уволнение. Подписана е от министър Цветлин Йовчев с дата 15 юли 2014 г.

Преди месец и половина комисар Димитров беше отстранен от работа като срещу него беше образувано разследване. Той излезе в отпуск, а след това вследствие на стреса му се обостри старо заболяване, свързано с дискова херния и той беше в болнични. От тогава нямаше данни за резултатите от хода на проверката срещу него.

За мястото му пък се спрягаше шефът на ОД на МВР в Благоевград комисар Георги Костов. От 13 юни функциите на комисар Димитров изпълняваше заместникът на комисар Димитров - Калоян Калоянов.
Мобилният телефон на комисар Милен Димитров в момента е изключен./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Уволниха шефа на полицията в Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди