изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:00 EEST
Вицепремиерът на Донецката република: Хора от самолета са падали по покривите на къщите    
По света

Хора от самолета на Малайзийските авиолинии са падали по покривите на къщите. Киев се бърка в разследването на инцидента. Това твърди пред lifenews.ru Андрей Пургин, който е вицепремиер на самопровозгласилата се Донецка народна република. Той разказва още, че ситуацията на мястото на инцидента с малайзийския лайнер с всеки изминат час се усложнява. „Властите в Киев се бавят с придвижването на експертите към мястото на инцидента. Телата на загиналите все още се намират на мястото, където се е разбил самолетът, защото по разпореждане не трябва да се местят до пристигането на комисията.



Телата на загиналите все още се намират на мястото, където се е разбил самолетът, защото по разпореждане не трябва да се местят до пристигането на комисията. Телата са изложени на ужасна жега от 30 градуса. Представете си какво става с тях! Има хора, които са падали по покривите на къщи и са ги разбивали. Те също не трябва да се местят до идването на експертите, които към момента седят в Киев, разказва Пургин. - Украйна умишлено бави разследването, за да може картината на инцидента да се замаже, а причините да не може да се установят. Колкото повече време минава, толкова по-малка става възможността за обективно разследване.”

Пургин твърди още, че опълченците многократно са говорили за създаването на безопасен въздушен квадрат – отцепена територия, на която да не се водят военни действия, но от Киев все мълчели. 

Позицията на украинските власти се изменила, когато наблюдателите от ОБСЕ задали въпрос защо не ги пускат и получили отговор, че ги спират, защото може да попаднат в зона на военни действия. Едва по-късно председателят на Службата за безопасност на Украйна Наливайченко е заявил, че ще се създаде специална зона.

Предполага се, че следователи и експерти ще отидат на мястото на катастрофата едва утре вечер, което е трети ден след инцидента. Тогава ще бъде трудно да се възстанови първоначалната картина на катастрофата. Днес мястото на крушението са посетили едва четирима специалисти по самолетни двигатели от Украйна. /"Блиц"

http://petel.bg

 

http://petel.bg

 


Сходни връзки

Вицепремиерът на Донецката република: Хора от самолета са падали по покривите на къщите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди