изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:20 EEST
Стамен Стаменов от Международната асоциация "Феномени": Започна войната на световете, планът за България е генерално у    
Интервюта Езотерикът футуролог Стамен Стаменов е автор на поредица от книги. През 2010 г. той издаде поредните две – „Говори Космосът. Предупреждението” и „Последната битка за земята”. В тях алармира, че в различни точки на Земята започват локализирани природни бедствия, които не са Божие наказание, а плод на съвместна акция на тъмните сили на Космоса и правителствата на силно военизирани държави. Мнозинството българи гледаха на предсказанията му несериозно, преди да започнат серия от непознати за нашите географски ширини опустошителни катаклизми. Паралелно с тях сме свидетели как цялата ни съвременна цивилизация е стигнала до най-ниската точка на обществен морал.



Репортер на „ШОУ” се срещна за разговор по тези въпроси със самия Стамен Стаменов.


- Г-н Стаменов, появиха се конспиративни версии, че има странно съвпадение между ученията на военноморските сили на САЩ, които се провеждат в момента по българското Черноморие, и връхлитащите ни природни бедствия... Все по-често се споменава т.нар. система ХААРП, за която вие пръв у нас говорехте още преди години. Пишете за нея и в книгите си...
- За мен няма съмнение, че тези природни катаклизми са провокирани от т.нар. йоносферно оръжие. Има доказателства, че тя се изпробва в световен мащаб отдавна. Щатски военноморски сили предизвикаха земетресението в Хаити – това бе доказано. ХААРП е йоносферно оръжие, което въздейства директно с концентрирана лъчева енергия върху йоносферата, и може да удари всяка една точка от планетата.

Знае се, че ХААРП имат бази в Аляска, в Норвегия и в Гренландия, и непрекъснато експериментират увеличаването на мощността на ударите. За обикновените хора това скрито посегателство върху планетата Земя и човека е неразбираемо и трудно приемливо, но то съществува. На практика върху нас се провежда една „тиха война”. Мисленето на обикновените хора обаче е битово ориентирано и така се притъпява бдителността им. Е, пробужда се все повече любопитството на мнозина, но няма масово информиране по въпроса. Само единици разбират за какво става въпрос. Във Варна се срещнах с хора, които са убедени, че там е употребено оръжие по ХААРП. На сегашния етап очевидно се провеждат експерименти по усъвършенстване на

предизвикване на локални бури

Много зачестиха „пробите”. Никой не може да отрече естествените процеси в природата, но сега се забелязва едно ескалиране. Когато природата е показвала своята мощ, тя го прави през големи интервали от време, а сега започнаха да се случват всеки ден. Има две положения: или природата иска да разтовари отрицателната енергия, наречена миязма, или става дума за оръжие. И аз мисля, че по-логично е второто, защото природният „почерк” е съвсем друг. Направи ли ви впечатление как внезапно започна и внезапно спря торнадото в София?! Едни момчета във Варна бяха заснели и пуснали в Интернет някакви много интересни светкавици точно преди да се разрази опустошителната буря във Варна. Такива „сияния” са характерни за системата ХААРП. Същото явление е наблюдавано преди време в Индийския океан, когато цунами опустоши остров Суматра.

- Кой върши това?

- Казано направо - изчадия и изроди от космически и човешки тип. Тъмните сили на Космоса, Глобалният елит и американските военни. Опитите започнаха с виетнамската война, когато се даде старт на широкомащабно настъпване срещу природата. Американците предизвикваха във Виетнам жестоки смерчове по шосейната мрежа, за да предотвратят придвижването на войски и оръжия към Хо Ши Мин. Хвърляха какви ли не химикали в земята и във въздуха. Във Виетнам се извърши с огромна жестокост престъпление срещу цялото човечество, последствията от което си стоят.

- Кой разполага с ХААРП?
- Оръжието е „зачислено” на американските военноморски и военновъздушни сили, но по принцип това оръжие е финансирано и стопанисвано от глобалната мафиотска структура, наречена Глобален елит. Едни, казано направо – изнудвачи, които управляват световната картина. Когато Путин започна да се опъва на Америка през 2010-а, те буквално запалиха Русия. Когато Китай започна да им се опъва, направиха земетресението в Сечуан. След това извиха ръцете на Япония – сам японският министър на финансите, който си подаде оставката, даде интервю, в което призна: „Те ми поискаха 20 млрд. долара и аз преведох тия пари, защото първият натиск върху Фукушима беше вече изпълнен и ни заплашиха с нов удар над Япония!”… Има нещо много любопитно: при първия взрив във Фукушима радиационната вълна стигна САЩ, но при втория, който е бил 10-12 пъти по-мощен и учените бяха категорични, че предстои чудовищна екологична катастрофа, само след 2 месеца, при замерването се оказа, че няма радиация във водата /?!/.

Как ви се струва това, при положение, че точно водата, както знаете, много трудно може да освободи радиация – нужни са десетки години това да се случи. А тук това стана за няма и 2 месеца. Как?! Къде отиде тая радиация?! Кой я обезвреди?! Помните, че световните новинарски агенции показваха как преди експлозията са забелязани 12 НЛО да кръжат над Фукушима. Добрите сили в Космоса винаги са се намесвали, за да ни помогнат, но опитите на лошите продължават, и то – много активно. Води се война там, Горе, а ние, човеците, казано честно, не заслужаваме защита. Първо, защото и човеци участват в тая мръсна игра с човечеството, и второ – защото по принцип цялото човечество стигна една супер разюздана фаза – изчезна моралът. И при това положение този Глобален елит много лесно ще ни погребе, каквато е и целта му. Ние не се вразумяваме, а предупреждения има - върху каменните блокове в щата Джорджия е написано като върху скрижали, че

човеците трябва да останат половин милион –

правете си сметката какво изтребление предстои, за да си освободят пространство.

- Кой?
- Рептилската раса. На рептилиите им е студено още горе и трябва да бъде нагрята атмосферата с още поне 3-4 градуса, за да могат да излязат от пещерите на светло. За тази цел променят температурата и ние сме свидетели на това покачване на градусите. Но когато човек говори за това, го обявяват за луд. Ние, човеците, сме толкова самонадеяни, че си мислим, че сме сами. А посветените пък, ако се разприказват, ги убиват! Един археолог – Фил Шнайдер, който попада сред рептилии, въоръжени до зъби, разказа как при опита му да им противодейства те му пробиват черния дроб. След тези негови разкрития през 96-а, те го убиха.

- При изтреблението, което предстои, според вас, ще действат ли избирателно – тази човешка раса или нация да остане, а другата да умре?
- Точно това усъвършенстват в момента – работят върху генетичния код на човеците.

- Какво, според вас, плануват по отношение на българската нация?
- Генерално да я унищожат! Планът за най-бързо унищожаване на една нация е спрямо България. За това има редица основания: у нас е ситуиран енергийно-информационният стълб на планетата – това го казваха наши екстрасенси още през 70-те. На наша територия има мощен енерго-информационен портал, от който се отваря пространствено-времеви канал, който е от изключително значение за космическите кораби. Освен това се знае, че под земите на България се крие най-древното злато – това го казват нашите геолози. И нещо, което не е за вярване, но е факт – ние все още имаме екологично чиста земя, друг е въпросът, че не я използваме. Но, пак се връщам – най-важното за тези сили е пространствено-времевият коридор. За такива коридори се водят войни. Ирак беше ударен по време на операцията „Пустинна буря”, защото те искаха да превземат един такъв коридор. Това е било по-важно и от петрола, и от златото. И първото, което направиха агресорите, беше да влязат в Багдадския музей, за да го ограбят и разпердушинят – да унищожат артефакти на цивилизацията. След това един американски войник призна какви са били нарежданията за погрома в Аденския залив, където направиха огромна дупка в морето и после се опитаха да прикрият действията си чрез сомалийските пирати, които не знаят от коя страна на дулото на пушката да застанат. Китайци изпратиха свои военноморски сили на мястото в залива и разбраха, че НЛО си влизат и излизат през тая дупка в морето. Но това не е било опит на извънземните да ни превземат, а пак за да ни спасят - да поправят, доколкото е възможно, щетите. Добрите продължават да ни помагат.

- На този етап, освен природните катаклизми, какво друго вършат срещу нас?
- Сега се наблюдава една голяма агресия спрямо православния свят. Ето, например, оня рептил Збигнев Бжежински, казва така:

„С комунизма вече приключихме, сега на ход е православието”

Не виждате ли, че вече го правят?! И то най-безцеремонно! На същата цел е подчинен и натискът спрямо Русия. Само че трябва да знаят, че Русия никога не е започвала войни, но винаги ги е завършвала, и то като победител. Русия е непобедима на оръжия.

- Защо, след като твърдите, че земята ни е все още екологично чиста, ние не развиваме земеделие и животновъдство?
- Европейският съюз не иска това. Ако произвеждаме качествена продукция, няма да купуваме техните пластмасови чушки и домати. В момента българинът се храни с отрови. Този хляб, който го ядем, само той ни стига!... Това са опасни и боядисани дрожди, които сриват имунната система. По отношение на храните ние сме направо „феноменални” по самоизтребление. А от гледна точка качеството на живот изобщо, ни идват „на помощ” политиците ни. Такива помияри, такава жалка измет като тях рядко може да се „отгледа”! Как за 25 години не се намери един от тях да защити каузата на собствения си народ?! Те са се предложили сами за камшик на глобалната мафия и дори ония, враговете ни, се шашват от безочието им! Както навремето Хитлер се е шашвал от жестокостта на украинците по време на Втората световна война. Така и с нашите политици. Още навремето Кисинджър е казал, че българите нямат нужда от врагове.

На Ганьовеца само като му се привидят пари, и той е готов да мине през трупове, за да ги вземе. Аз съм се потресъл от „феномена” Ганьовец. Той е заел всичките етажи на управление на нашето общество. И замислят ли се при това положение властимащите кой ще ни помогне, ако недай, Боже, някой ни нападне?! НАТО не е наш съюзник, а враг – на тях им трябва нашата територия. Аз затова винаги съм казвал, че Соломон Паси заслужава да бъде съдран с кремък. Това перекенде, което години наред прокарва идеите си абсолютно безнаказано, е антибългарин във всяко едно отношение! Точеше сълзи и сополи, когато България я приеха в НАТО!... Да не говорим как се държа, когато стана атентатът в Сарафово и когато щеше да предизвика арабския свят. Поведението му беше: „Елате ги ударете тия, бе!”… Но не е само той.

Цялата ни политическа върхушка е измет, която слугува на Запада и му се е одупила с ей-такава голяма „халка”! Мекерета и родоотстъпници! За тях не значат нищо понятия като народ, родина и държава. Такова нещо в техните кухи лейки няма – там има само „дебело черво” – лични интереси и след това – партийни интереси! А един гръцки депутат навря целия Европейски съюз в кучи гъз – такава реч им дръпна, че ги направи на нищо – размаза ги! Отдадох му почест на тоя човек, капа му свалих! Не е като нашите дупедавци!...

- Според вас нашите военни наясно ли са за този заговор от космически и мафиотски характер, за който говорите?
- Няма начин да не знаят. Трябва да са абсолютни дебили да не го разбират. Между военните ни има умни хора, но те си мълчат, защото знаят, че а са проговорили, тутакси изчезват от работа.

Или ги ликвидират

- Ще ни манипулират ли пак по изборите през октомври с разни свърхчестотни звуци и прочее, за каквито се говореше?
- Не, такова нещо няма – това са измислици на политиците ни – гаврят се с народа си. Те си ни манипулират по съвсем друга методика и не им е нужно да прилагат психотроника – те са сложили ръцете и на входа, и на изхода на изборните урни. Подменят се цели кашони бюлетини - едните с другите. Само един показател е достатъчен, за да се разбере, че става дума за гигантска манипулация. България е реално по-малко от 5 милиона население, а те отчитат, че са гласували 7 милиона. Два милиона мъртви души!

Е, какво повече да говорим?! У нас 25 години ни управлява политически башибозук! И след изборите пак ще бъде същата картинка. Няма варианти. Българският народ е с робска психика и те го знаят. Затова Бойко Борисов говори като онбашия, чиято собственост е цяла България. Такъв брутален цинизъм има в тоя човек, че се е вживял не в ролята на Нерон, ами направо на бог!
Това, че ни зомбират с едни помиярски телевизии в момента и си вършат работата, пред онези Горе няма да им помогне. Ще ходят на „рапорт” там и няма да им се размине. Хора като Аспарух, са вечни духове – наблюдават племето си. Така че Бойко, Мойко, Симеон Дянков и пр., да му мислят! Бойко ходи в Щатите да му „центроват сачмите” – да му дават инструкции. А Дянков е човек на мафиотите. Рептилий. И друг път съм го казвал.

- Вие казахте това и за Симеон Сакскобургготски...
- И пак го казвам, но няма как да не призная, че за едно е бил прав - че трябва да ни се смени „чипът”. Съгласен съм с това.

- Предстоят ли на българите нови изпитания?
- Предстоят ни, и то много сериозни изпитания. Леля Слава Севрюкова още през 88-а година ми казваше:

“Ще се сменят, ще се сменят и България ще бъде управлявана от нейните най-големи врагове”

Така и стана. Аз гледам на цялостната картина в момента като на война на световете. Космосът помага на тези, които са дорасли, а ние не само че не сме в момента такава нация, ами съвсем затъваме. Нашите апостоли са казвали: „Имаш ли сърце порасло и за кръв готово?!”, а ние се изродихме до пълния антипод на това определение. Посочи ми една личност за тия 25 години, която има „сърце порасло”?! И се сещам за Кенеди. Когато Емили Диксън, ясновидката, му казва: „Ще те убият, видях го!..”, той отвръща: „Ако трябва в името на Америка да си отида, аз ще си отида!”. Това е президент и държавен глава! А ние тука какво имаме?!...

- Да се върнем на лошата перспектива. Какво ни очаква в близките месеци?
- Очаква се мощен протуберанс през септември. В Америка в момента запасяват с храни подземните градове – това са 180 бази под земята, свързани с тунели. Новината е от руското разузнаване.

- Вие сте русофил...
- Да, и ще кажа следното: че когато бяхме наричани „роби на Съветския съюз”, бяхме силна държава. СССР изкупуваше всичката ни брак продукция, срещу което ни даваше петрол, суровини от Коми и всичко, каквото ни е нужно за напредък. Тато с една среща направи така, че Брежнев ни опрости 400 милиона. Тодор Живков беше последният ни сериозен държавник - факт.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА
 


Сходни връзки

Стамен Стаменов от Международната асоциация "Феномени": Започна войната на световете, планът за България е генерално у | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди