изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:40 EET
25-годишен се самозапали в София!    
НовиниМлад мъж се e самозапалил тази сутрин в столичния жк. „Люлин" 9. От пресцентъра на МВР потвърждават за инцидента, като уточняват, че на живота си е посегнал 25-годишен младеж, който е настанен в „Пирогов” с много тежки изгаряния.

Сигналът за самозапалването е получен около 8:45 тази сутрин, като зрител на bTV разказва, че до идването на полиция, огнеборци и линейка, жители на квартала са се притекли на помощ на горящия мъж и се опитали да го спасят с одеяла и вода.

Кадри от инцидента показват обхванат от пламъци човек в градинка между жилищните блокове, като от информацията към видеото се разбира, че това е втори опит на младежа.

По първоначална информация е с 97% изгаряния.

Според психолози до самозапалването, което е един от най-мъчителните начини човек да отнеме живота си и не е характерно за България, прибягват тези, които искат да привлекат внимание към проблемите си – като не е задължително да става дума за обострени душевни разстройства.

Особено добре пролича това през зимата на 2013 г., когато на фона на социалните бунтове срещу високите сметки имаше ръст на огнените самоубийства на хора с по-лабилна психика.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

25-годишен се самозапали в София! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди