изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:17 EET
Месец преди ада в небето над Украйна: Предсказват в Туитър свалянето на боинга. Конспиратори твърдят, че изчезналият на 8 март с    
Коментари Трагедията в небето над Източна Украйна със сваления полет MH17 на Малайзийските авиолинии роди хиляди легенди, а способността на човешкия ум да се "омагьосва" с непроверени факти доведе до немислими теории на конспирацията. "Стандарт" събра най-скандалните версии за трагедиите в небето със самолетите на Малайзийските авиолинии.

Всеки вини всеки - така стои въпросът със свалянето на полет МН17. Руското военно министерство например подхвърли няколко факти, които сочат, че самолетът е свален от система "Бук" на украинските власти. Около боинга е засечен и изтребител СУ-25. Руснаците твърдят, че точно в момента на свалянето на самолета над него е прелитал американски военен спътник, който е част от секретна програма за засичане на изстрелването на ракети. Американците замълчаха, като заявиха, че няма да разкрият данни, които биха компрометирали програмата им. Мълчанието на двете страни откъде е изстреляна точно ракетата породиха множество "частни" разследвания в интернет пространството.
Истинският факт е, че в света отдавна се водят информационни войни, чиято цел е да дават фалшиви аргументи за политически решения.
В дъното на всичко стои необяснимият и досега факт, че истината за друг полет на Малайзийските авиолинии - МН370, така и не излезе наяве. Вече половин година няма нито една намерена останка от изчезналия на 8 март самолет Боинг 777 от Куала Лумпур до Пекин. На борда му имаше 227 пътници от 15 страни - включително 1 руснак и 2 украинци, както и с 12-членен екипаж. На няколко пъти издирването съобщаваше за открити останки, прихванати сигнали дори край бреговете на Австралия, които се оказаха фалшиви. Потребител на Туитър дори откри сваления боинг на летище в Израел и се чудеше кой плаща толкова пари за паркинг-такси, за да държи скъпа машина на земята.
Две седмици след изчезването на боинга в мрежата LinkedIn се появява съобщение от Филип Ууд. В профила си той пише:
Държан съм в плен от неизвестни военни с торба на главата и не знам точно къде съм. Самолетът ми беше отвлечен и успях да скрия мобилния си телефон в гащите по време на акцията. Казвам се Филип Ууд и съм затворен отделно от останалите пътници и най-вероятно са ме дрогирали, защото не се чувствам адекватен."
Филип Ууд е един от пасажерите в злополучния полет на изчезналия Боинг, работел е като инженер в IBM. Към съобщението има и снимка - чисто черна. От метаданните на jpeg изображението става ясно, че е правена на 8 март, а GPS координатите сочат, че е правена на остров Диего Гарсия на архипелага Чагос близо до Малдивите в Индийския океан. Едва впоследствие става ясно, че данните от GPS-а са фалшифицирани. На Диего Гарсия са разположени станция на САЩ за управление на спътниците на военновъздушните сили, наблюдателна станция от системата за глобално позициониране на военновъздушните сили на САЩ, глобална късовълнова система за свръзка на военновъздушните сили на САЩ, която осигурява постоянното управление на ракетно-ядрените сили и авиацията; намират се още станция на военновъздушните сили на САЩ за следене на космическото пространство и аварийна площадка за кацане на космическите совалки. И понеже всеки си задава въпроса защо трябва този полет да бъде приземен на Диего Гарсия, конспирацията продължава с пълна сила. Твърди се, че на борда на боинга, изчезнал на 8 март, е превозван опасен товар, най-вероятно радиоактивен, който пристига в Куала Лумпур от САЩ през Сейшелските острови с контейнеровоза под американски флаг "Maersk Alabama", съпровождан от служители на морската охранителна фирма Trident Group. На 17 февруари товарът е разтоварен на Сейшелите и натоварен на рейс на авиокомпания от Емирствата за Куала Лумпур. След междинно кацане в Дубай съпровождащите товара двама висококвалифицирани командоси от ВМС на САЩ били
намерени мъртви "при подозрителни обстоятелства"
Това са 43-годишният Марк Даниел Кенеди и 44-годишният Джефри Кейт Рейнолдс. Опасният товар е качен на злополучния самолет боинг.
Когато малайзийският самолет на 8 март бил вече във въздуха и излязъл от зоната на малайзийския диспечер, постъпило съобщение, че китайските диспечери въз основа на указания от службите по сигурността забраняват кацането му в Пекин и насочват самолета към алтернативното летище Хайкоу Мейлан (код НАК) на остров Хайнан. Вместо към Хайнан, самолетът обаче рязко се отклонява над Южнокитайско море от заявения план за полета, преди да навлезе във въздушното пространство на китайските острови Спратли. И се насочва към атола Диего Гарсия в архипелага Чагос, който се намира на 3450 км от точката на отклонението.
Почти веднага след кацането на малайзийския боинг на Диего Гарсия, в същата тази база кацат поне 4 пътнически самолета. Мнозина от пристигналите пътници са лекари, сред тях има водещи специалисти по епидемиология и микробиология от американския Център за контрол и профилактика на заболяванията, както и техни китайски колеги, твърдят конспираторите.
Любителите на мистерии намират и друга връзка между двата фатални боинга на малайзийците. Номерът на безследно изчезналия самолет за Пекин е 9M-MRO. Сваленият пък е 9М-MRD. На 17 юни, месец преди трагедията, потребител на Туитър пише: "Скоро над Руина (Украйна) ще бъде ударен един лайнер, пълен с невинни туристи. Целта е повод за официално призоваване на НАТО. Така аз виждам нещата." Може да е било шега, но
сега това звучи като злокобно пророчество
Идва злокобният 17 юли. С ракета "земя-въздух" е свален същият тип боинг като изчезналия, на същите авиолинии над град Торез в Източна Украйна. Отново започват спекулации и взаимни обвинения между проруските опълченци и украинските власти. Един от лидерите на опълченците Стрелков твърди, че труповете изглеждат "несвежи". Само пилотската кабина е опръскана с кръв, докато другите трупове в салона сякаш са на няколко дни. Манипулаторите не виждат близки на загиналите по летищата, както в случая с предишния боинг. На снимки на откритите паспорти на загиналите се виждат и имената им. Проверка във Фейсбук показва, че профилите на тези хора, които нямат нищо общо помежду си, са регистрирани в един и същи ден - 21 април 2013 г.
В тях има снимки от деня на регистрацията, но няма никаква история - никакви постинги, никакви Фейсбук приятели, няма нито една отметка какво "харесват". Всичко това сочело, че самолетът е натоварен с трупове и е използван за гигантска манипулация - да бъде фалшиво свален над Торез. И така стигаме до внушението - изчезналият боинг е същият самолет, свален над Донецк, в името на политически дивиденти. В нечии глави това може да звучи логично - но сборът от различни факти, често лесно манипулируеми, може да няма нищо общо с истината. За капак хората, които вярват в световната конспирация, обичат да цитират фраза на шефа на ЦРУ Уилям Кейси от 1981 г. - "Ще познаем, че нашата дезинформационна програма е завършена, когато всичко, в което вярва американската публика, е фалшиво".
Димитър Илиев

standartnews.com

МАЛАЙЗИЙСКИ "БОИНГ" С 295 ДУШИ СЕ РАЗБИ КРАЙ ДОНЕЦК - ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ПО СЛУЧАЯ /ОБНОВЯВА СЕ

 


Сходни връзки

Месец преди ада в небето над Украйна: Предсказват в Туитър свалянето на боинга. Конспиратори твърдят, че изчезналият на 8 март с | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди