изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:29 EEST
ГЛОБИХА ПИЯН РУСКИ ТУРИСТ, ПСУВАЛ ПОЛИЦАИ    
Ред и сигурностЗа нова, че в явно нетрезво състояние руски турист е псувал и държал непристойно към полицаи от управлението в Албена, той е осъден да плати глоба от 200 лева. Решението е взето от Районния съд в Балчик.


Руснакът почивал със семейството си в курорта Албена. Били настанени в хотел „Калиакра“. На 16 юли около 23,30часа в полицейското управление бил подаден сигнал, че на земята пред хотела лежи турист във видимо нетрезво състояние.
Пристигналите на място полицаи опитали да отведат пияния руснак до хотелската му стая, но той оказал съпротива и започнал да псува на руски език униформените, като използвал и неприлични жестове.
След отправеното му предупреждение, той продължил с обидите и неприличните жестове. Затова се наложило да му сложат белезници и да заведат до ареста на управлението, където бил задържан за денонощие.
Осъден е по Указа за дребно хулиганство, като пред съда настоявал санкцията му да бъде глоба, тъй като трябвало да лети за Русия. НДТ

 

 


Сходни връзки

ГЛОБИХА ПИЯН РУСКИ ТУРИСТ, ПСУВАЛ ПОЛИЦАИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.63 секунди