изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:09 EEST
ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ИСКА УДЪЛЖАВАНЕ НА СРОКА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА НАВОДНЕНИЕТО    
Ред и сигурностНай-вероятно образуваното наказателно производство във връзка с наводнението от 20 юни няма да може да приключи в двумесечния срок и ще се иска удължаване. Това каза пред журналисти окръжният прокурор Пламен Николов.

Още на 20 юни бе образувано наказателно производство срещу неизвестен извършител за това, че е причинил смъртта на Сюлейман Ефраим поради незнание или немарливо изпълнение на занятието си.
Наблюдаващият прокурор е дал много подробни указания на екипа на МВР за действията, които трябва да се извършат във връзка с разследването, както и графици. Сред задачите е и оглед и заснемане на цялото трасе, по което е текла водата, която причини наводнението в Добрич.
Ние сме длъжни да съберем всички необходими документи, каза Николов. И подчерта, че за наблюдаващия прокурор това е приоритетно дело, не само поради големия обществен интерес, а и защото има загинал човек. Длъжни сме да разберем дали има виновен за смъртта на този човек. За съжаление, в нашата правосъдна система няма понятие колективна отговорност, подчерта Николов. НДТ


 


Сходни връзки

ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ИСКА УДЪЛЖАВАНЕ НА СРОКА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА НАВОДНЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди