изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:20 EEST
Художникът Хитков обикалял църкви, манастири и казина преди да изчезне /СНИМКА/    
НовиниДни преди да изчезне, карловският художник Даниел Хитков е посещавал игрални зали в Карлово и Сопот. Разпитаните негови близки са казали също, че упорито е обикалял църквите и манастира в родното си Карлово и съседния Сопот. Художникът няма телефон в себе си, което още повече затруднява издирването му. Преди време той хвърлил в язовир мобилния си апарат. Наскоро баща му бай Петър му купил нов апарат, но Хитков го е оставил у дома си.

В деня на изчезването си е имал в себе си не повече от 50-100 лева. "Надяваме се с компания да е заминал нанякъде, може би на море. Изключваме за сега версията за самоубийство или за извършено криминално престъпление. Все още разпитваме познати и роднини", казаха за БЛИЦ разследващи. Баща му е болен, много е притеснен човека. Сестра му от Америка също го търси, съобщиха близки. Те недоумяват каква е тази мистерия и защо Хитков сякаш потъна вдън земя.



Както БЛИЦ съобщи, 45-годишният художник изчезна на 22 юли тази година. Няма обяснение какво може да се е случило. Бил е странен човек, затворен в себе си. Никога не е говорил за самоубийство, нито пък е споделял да има намерение да пътува някъде.

Сякаш зла прокоба тегне над този град, кахърят се карловци. Те припомнят мистериозния случай със Стоянка Дудекова, майка на две деца. Тя изчезна на 26 март на път за работа и от тогава няма следа от нея.

Кристина ИВАНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Художникът Хитков обикалял църкви, манастири и казина преди да изчезне /СНИМКА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди