изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:59 EEST
ТРИМА ПИЯНИ ВОДАЧИ - ЗАЛОВЕНИ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА    
Ред и сигурностТрима пияни водачи - на мотопед, товарен автомобил и лека кола, са задържани от органите на реда само в рамките на няколко часа в неделя, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 27 юли около 13.05 часа по ул. „Ал. Стамболийски” в Добрич е спрян мотопед с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 2.22 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП е задържан П. К. /46/ от Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
На същата дата около 14.49 часа в шабленското село Ваклино е заловен пиян зад волана на товарен автомобил "Мерцедес Вито" С. С. /52/ от Добрич. При него с техническо средство са отчетени 1.91 промила алкохол. Водачът е задържан за срок от 24 часа в полицейското управление в Шабла, по случая е образувано незабавно полицейско производство.
Около 22.10 часа същата вечер по ул. „Хан Аспарух” в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Пасат” с добричка регистрация. Установено е , че водачът - 55-годишния Е. Ж. от Добрич, управлява с 2,55 промила алкохол. С полицейска мярка е задържан за срок от 24 часа в РУП. По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ


 


Сходни връзки

ТРИМА ПИЯНИ ВОДАЧИ - ЗАЛОВЕНИ ЗА НЯКОЛКО ЧАСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди