изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:31 EEST
Татяна Дончева пророкува за Борисов и Виенското колело    
КоментариНе трябваше да се отмята от актуализацията, защото няма да може управлява самостоятелно след изборите, смята лидерката на „Движение 21”

Направеното вчера е слабост на Бойко Борисов като политик, не бе редно да се отказва от актуализацията на бюджета, обвиненията в коалиция с ДПС бяха просто пропагандна война. Това каза в студиото на bTV Татяна Дончева.Според нея, Борисов „иска да играе мача сам”, но това просто няма как да се случи, политиката не е спортно състезание. „Не е коалиция с ДПС гласуването на едно решение , което ще е от полза за хората в България, щом си се хванал на хорото, не можеш да се мръщиш, когато те щипят”, продължи лидерката на „Движение 21”.

Тя определи избора на Михаил Миков за лидер на БСП като „запазване на статуквото”, тъй като този човек е конформист и държи да има добри отношения с всички и няма да направи никакви сериозни промени.

ГЕРБ ще има сериозно присъствие в следващия парламент, но няма да даде възможност за самостоятелно управление, малко рано Бойко Борисов реши, че Виенското колело се е завъртяло, каза още бившата социалистка. Според нея, БСП отдавна е забравила как се печелят избори, други партии с 4-5% от вота ще изиграят по- важна роля от нея.

"КТБ е голяма банка за българските мащаби, в нея има пари на общини, на ВПК, на фирми, на държавни фирми,от нейните банкови гаранции зависят много работни места, заплатите на стотици хиляди българи, затова трябва да се търси решение на проблема", допълни Дончева. Според нея, в същата банка са и парите на мафията и това е добра възможност да се прочисти държавата. Дончева поиска да се разкрият влоговете на политици, депутати, кметове, защото тези пари не могат да бъдат обяснени с доходите им.

Правителството на ГЕРБ вкара 70% от парите на държавните фирми и институции, да благодарим на Калин Христов, който като служебен министър на финансите ограничи това до 25% и така спаси държавата от фалит, каза още Дончева. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Татяна Дончева пророкува за Борисов и Виенското колело | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди