изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:29 EEST
ЗУМБА МАСТЪР КЛАС С ЕЛЕНА БАРАНОВА ОТ МОСКВА    
Новини За първи път в Добрич и страната ще се проведе мастър клас със ЗЕС (зумба обучаващ специалист) Елена Баранова от Москва, Русия. Мероприятието е част от лятната програма на община Добрич и ще се проведе на 31 юли (четвъртък) от 18 часа в градския парк "Свети Георги".

Организирано е от клуб "Алегрия" с ръководител Стоян Стоянов и съпътства отбелязването на 10-годишнината на клуба към общински младежки център "Захари Стоянов".
Всеки желаещ може да се включи в това незабравимо парти на открито, без значение дали преди това се е занимавал с танци или някакъв вид спорт, с много хубава музика, страхотни хора и положителни емоции напълно безплатно. Необходимо е само да си носите удобни спортни дрехи и обувки.
Събитието се реализира с финансовата подкрепа на община Добрич, хотел "Добруджа", мебели "Тедива" и частни дарители. По време на мероприятието ще бъде поставена кутия, в която ще се събират средства за пострадалите от наводнението детски градини в Добрич - №23 и №24. Нека покажем, че във всеки от нас се крие доброто и състраданието и помогнем кой с колкото може, призовават организаторите. НДТ


 


Сходни връзки

ЗУМБА МАСТЪР КЛАС С ЕЛЕНА БАРАНОВА ОТ МОСКВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди