изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:55 EEST
ФОТОИЗЛОЖБА ПОКАЗВА ЕКОЛОГИЧНИ НАЧИНИ ЗА ТРАНСПОРТ ПО ВРЕМЕ НА ВАКАНЦИЯ    
ТуризъмФотоизложба на тема „Мобилност в туризма” ще бъде открита днес в Културно-информационния  център  в  курорта Албена, съобщиха организаторите от клуб „Устойчиво  развитие  на гражданското общество”.

Изложбата е част от проект, който цели да покаже как с местни  усилия  може  да  се  промени начинът  на транспорт в курортните зони край морето,  за да стане по-екологичен, безопасен и здравословен за туристите и населението.  В изложбата са експонирани 14 фотографии, подбрани от общо 111 предложения, постъпили в рамките на обявения конкурс под  мотото „Пътувай екологично и спечели!”. 
На участниците е била предоставена възможност да изпратят снимки,  показващи възможностите за екологични начини на транспорт по време на техни ваканции в черноморските курорти на област Добрич. Крайният срок за това е бил 15. Посетителите  на  изложбата  ще  имат  възможност  да  изберат най-добрата  снимка,  която  ще  бъде  отличена  с  голямата  награда– модерен  фотоапарат.
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на30 август2014 г.  на сайта на Клуба www.csdcs.org НДТ


 


Сходни връзки

ФОТОИЗЛОЖБА ПОКАЗВА ЕКОЛОГИЧНИ НАЧИНИ ЗА ТРАНСПОРТ ПО ВРЕМЕ НА ВАКАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди