изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:52 EEST
ТИЙНЕЙДЖЪР ОТ ДОБРИЧ - В НАЙ-АТРАКТИВНОТО ЛЯТНО ТУРНЕ    
КултураРафи - първият победител от Х-фактор, и младите таланти от "Funky miracle" правят най-атрактивното музикално турне това лято. Те обикалят 13 града в България с истински джубокс с размерите на клубна сцена. Турнето е част от най-свежата лятна кампания на Coca-Cola - "Ще ти го кажа с песен".

В състава на "Funky miracle" е Пламен Денчев /пиано и вокал/ от Х-фактор от групата "Voice of Boys", Симеон Желязков /вокал/ - от Добрич, Радо Казасов /барабани/син на Иво Казасов /тромпетист на Акага/, Алекс Атанасов /бас китара/ и тримата абитуриенти на националното музикално училище "Л. Пипков" София; Владислав Минчев /тромбон/, Георги Стойков /тромпет/ и Илия Колев/китара/ и тримата студенти в Музикалната академия в София.
Рафи смята, че понякога думите не стигат и затова има песни и прикани всички музикални фенове да дойдат на турнето с думите: „Ела и сподели какво имаш да кажеш с Coca-Cola и песен“.
Днес на площад Свобода заповядайте да чуете сами какво ще ви предложи "невероятно добрата комбинация" Рафи и "Funky miracle". НДТ


 


Сходни връзки

ТИЙНЕЙДЖЪР ОТ ДОБРИЧ - В НАЙ-АТРАКТИВНОТО ЛЯТНО ТУРНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди