изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:53 EET
ДОБРИЧ ЩЕ Е ДОМАКИН НА СРЕЩА НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ ОТ КОНКУРС    
НовиниНа 10 и 11 октомври в София ще се състои международен форум, в който ще вземат участие  председатели на славянските дружества от Словения, Чехия, Полша, Русия и България. Дружеството в Добрич ще бъде представлявано от неговия председател Диана Василева и зам.-председателя Генчо Генчев.

Славянското дружество в Добрич е получило предложение да бъде домакин на поредната среща на наградените автори от националния конкурс на славянските дружества, който тази година се проведе за пети път и е посветен на 115-ата годишнина от основаването на Славянското дружество в България. Сред председателите му през годините са Васил Друмев, Иван Гешев, Иван Вазов, Стоян Радев, а сега негов председател е акад. Никола Попов.
Предвижда се срещата в Добрич да се проведе през март следващата година. На нея се очаква да присъстват гости от дружествата от Варна и други по-близки градове. Ще бъде организирано четене на наградени автори от изданията на конкурса през изминалите пет години, съобщи Диана Василева.
Славянското дружество в Добрич има около 30 членове, припомни още тя. НДТ


 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ЩЕ Е ДОМАКИН НА СРЕЩА НА НАГРАДЕНИ АВТОРИ ОТ КОНКУРС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди