изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:22 EEST
Продуцентът Денис Ризов: Маги Халваджиян е тъпак!    
Интервюта В началото на тази седмица новината, че между Денис Ризов и Маги Халваджиян се е разиграл грозен скандал, обиколи виртуалното пространство. Според разпространената информация, двамата, от добри приятели са се превърнали във върли врагове. Причината – отношението и на единия, и на другия към Наталия Симеонова. Припомняме, че продуцентът Маги Халваджиян спря да общува с тв водещата, обиден от решението й тя да прави самостоятелно предаване в конкурентна телевизия.

Пред „ШОУ” Денис Ризов за пореден път бе безпардонен в коментара си:


- Денис, в публичното пространство изтече информация, че е имало грозен скандал между вас с Маги Халваджиян! И вие сте се нахвърлили върху него с обидни реплики...?
- Всъщност обидни реплики имаше, но не и скандал. Аз просто му казах, че е тъпак! Няма да кажа, че е умник, защото не смятам, че е така. И не ми пука дали някой ще се възмути от това, че изразявам на глас мислите си. Това е положението!

- Доколкото стана ясно, репликата ви към Маги Халваджиян е дошла като следствие на възмущение заради отношението му към Наталия Симеонова. Вярно ли е?
- Сигурно е така, да... Да, аз ще стоя зад Наталия винаги, защото тя е изключителен професионалист! А може би ме е ядосало нещо съвсем друго, не точно темата за Наталия, за да се изразя към него по този начин...

- Какво ви е ядосало?
- Всъщност, истината е, че аз мога да кажа, че Маги Халваджиян е тъпак и без нещо да ме е ядосало. Ето така го запиши! Не е нужно да имам причина, така мисля. Ще ви кажа следното – че

сега, ако извадя една пачка пари, той ще ми стане много бързо приятел!

Това обаче няма да го направи по-умен! А това, че през ден или през месец някой се присеща и пише всевъзможни сценарии с мое участие, съвсем няма да ме накара даже да започна да чета глупостите.

- В края на миналата година се писа, че на предаването ви „Денис и приятели” няма да му се дава повече ефирен шанс?!...
- Да, писаха се такива неща, писаха се и по-предната година, доколкото знам... Но ние продължаваме да си работим! Това няма как да стане. Не е вярно, колкото и да му се иска на някой. Работим си, както винаги сме го правили и, доколкото зависи от мен, ще направя всичко възможно предаването да го бъде.

- Пак ще ви върна към Маги Халваджиян – на професионална сцена двамата все пак се водите колеги...
- Колеги ли?! Та аз, доколкото знам, Маги Халваджиян не е измислил нито едно предаване, нито един формат. Маги Халваджиян е много добър занаятчия, производител на телевизионна продукция, но той обикновено прави чужди формати, нещо, за което е чувал или виждал – в Италия или на друго място по света. И работи много добре. Добър занаятчия е. И ако аз имам формат и телевизия, бих му го дал да го работи, защото ще се справи с това. Уважавам го, но като занаятчия!

Толкова! Дотук!

- Не одобрихте начина, по който се отнася към жените, по-специално към Наталия Симеонова...
- Ами той е... много потиснат на тая тема. Ама не искам да влизам в подробности. Имал съм поне пет срещи с него специално по този повод – за Наталия Симеонова, на вечери, и сме обсъждали нейното бъдеще. И аз на тия вечери съм му казвал, че ако той не направи нищо за нея, ще трябва аз да направя нещо. То така и стана. Ако някой друг или самият той ви каже нещо по-различно, значи ще ви излъже.

- Потиснат на тема жени ли?! Не изглежда по този начин, не е давал и такъв вид във времето до този момент?! Със съпругата си Кремена преди три години дори сключиха църковен брак след 22 години семеен живот...
- Да, знам, аз бях на тази сватба. Сигурно не е изглеждал тогава по този начин, а и аз не съм го гледал с такива очи - да видя колко е и дали е потиснат. Така си мисля.

- Защо според вас комуникацията между Наталия Симеонова и Маги Халваджиян се разруши? От него знам, че по-голямата част от решението му да продължи по този начин спрямо нея лежи на емоционална основа. А също е имало и обида заради това, че Наталия е взела решението да прави самостоятелно предаване, аналогично на „Море от любов”, в конкурентна телевизия...?
- Защото дойде един момент, в който той просто нямаше какво повече да й предложи, нямаше работа за нея... това е причината за мен. А тя трябваше да работи нещо. И затова се получи такава ситуация, която впоследствие се усложни. Колкото до това, че тя била взела решение да прави самостоятелно предаване… - откакто я помня, тя работи за bTV. И предпочита да работи там, защото тя отговаря на нейните представи за медия. И когато Магърдич Халваджиян се скара с медията и поиска да я прати в ТВ7, Наталия отказа. И така нататък... А това, че той не може да работи в bTV поради един куп други причини, а тя иска да работи там – и от bTV й предложиха проект - реакцията й беше абсолютно логична.

- Казахте, че ще направите всичко възможно професионалното бъдеще на Наталия Симеонова да е подсигурено. Така ли е и до този момент?
- Абсолютно! Професионалното бъдеще на Наталия Симеонова, за разлика от моето професионално бъдеще и това на Магърдич Халваджиян, винаги ще бъде светло, поради простата причина, че тя е страхотен професионалист. И хората я ценят! Без значение къде и какво прави, тя го прави като хората.

- Преди време в предаване на Маги Халваджиян се появи един скеч, в който Наталия беше осмяна заради килограмите си. Нещо, на което вие сте се ядосали нескрито…
- Честно казано, и идея си нямам какво се е появило в предаването на Маги Халваджиян, защото аз не го гледам. Естествено, че бих реагирал на нещо подобно, но не му следя нещата, нямам такова желание.

- Имаше ли реакция от страна на Маги Халваджиян към вас след обидната ви реплика към него?
- Нямаме никакви отношения. Той даже, като ме види, не ме и поздравява, а аз нямам никакъв проблем. Между нас няма и никаква ситуация, защото просто не сме на едно и също ниво.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Продуцентът Денис Ризов: Маги Халваджиян е тъпак! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди