изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:26 EEST
Баба и внуче изчезнаха безследно от автогарата в Созопол    
Ред и сигурност МВР издирва и още две деца, които били с тях

Полицията издирва 61-годишната Анни Райчева Ненкова и 5-годишния ѝ внук Ерик Красимиров Димитров, съобщиха от пресцентъра на МВР. Двамата са в неизвестност от 31 юли,когато са забелязани за последен път в района автогарата в Стария град, Созопол.Ерик е висок 107 см с нормално телосложение. Косата му е права, тъмна, има тъмнокафяви очи. Бил е облечен с тъмносини бермуди, бяла тениска и сив суичър със синя качулка и обут със сандали в кафяво и оранжево.

Двамата с баба му са били придружавани от други две деца – момче и момиче. Момчето е високо 135 см, с овално лице, кафяви очи и кестенява, къса, права коса. Било е облечено със сини къси панталони, синя блуза и сини сандали. Момичето е с ръст 150 см, кестенява, дълга, права коса. Лицето й бяло, овално, с кафяви очи. Носела е бяла тениска с апликация, къси шарени панталони и черни гуменки.
Умоляват се хората, които разполагат с информация за издирваните баба и внуче, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Баба и внуче изчезнаха безследно от автогарата в Созопол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди