изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-02-06 @ 19:04 EET
ДЕБАТ ЗА ПОЛЗИТЕ ОТ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС ЗА БИЗНЕСА    
НовиниДебат на тема „Предимство ли е за българските малки и средни предприятия да са на общия пазар“ организира на 5 август Enterprise Europe Network Добрич към Търговско-промишлената палата в Добрич.

Организацията работи по проект HAND,който има за цел подобряване „видимостта” на мрежата и разширяване на услугите за малки и средни предприятия на територията на Североизточна България.
Дебатът ще се проведе от 11:30 часа в семинарната зала на спортен комплекс „Простор“.
За участие са поканени партньорите по проекта и фирми от Североизточния район. Положителните и отрицателните страни по темата ще отстояват два екипа - експерти от Института за икономическа политика в София и бизнесмени. Сред тях са Ясен Георгиев - изпълнителен директор на Института за икономическа политика и Калин Маринов -бакалавър по икономика и счетоводство.
Ясен Георгиев се присъединява към екипа на ИИП през 2006 г. като младши изследовател, след като преди това е започнал професионалното си развитие в Министерството на отбраната и Байерсдорф - България. Завършва бакалавърска степен по „Международни отношения“ в УНСС, след което продължава образованието си в Софийския университет "Св. Кл. Охридски“ с магистърска степен по „Стратегическо управление“. В периода 2010-2011 г. е стипендиант на фондация Роберт Бош, Германия в рамките на девет месечна програма за млади ръководни кадри от страните в Централна и Източна Европа. В рамките на програмата специализира в дирекция „Международни икономически въпроси“ в Асоциацията на германските индустриално-търговски камари, Берлин и в дирекция „Европейска политика“ във Федералното министерство на икономиката и технологиите, Берлин.
Калин Маринов през 2009 година завършва магистратура по Международни икономически отношения със специализация управление на международни проекти в УНСС. От март 2014 е докторант в катедра „МИО и бизнес“ на същия университет и работи по дисертация в областта на влиянието на регулациите върху стратегиите на фармацевтичните компании. В период 2007-2008 година е директор „Икономически проекти и програми“ в Институт за икономическа политика, София. От края на 2008 година е изпълнителен директор на организацията. През 2013 година е експерт по досиетата на „Комисията по бюджетен контрол“ към Европейския парламент, Брюксел. НДТ


 


Сходни връзки

ДЕБАТ ЗА ПОЛЗИТЕ ОТ ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС ЗА БИЗНЕСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди