изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:30 EET
ЗУМБА ФИЕСТА В ГРАДСКИЯ ПАРК    
ОбществоВ невероятно зумба парти на открито се превърна класът, проведен от Елена Баранова (ЗЕС - зумба обучаващ специалист) от Москва в четвъртък следобед. Събитието бе част от лятната програма на община Добрич, организирано от клуб "Алегрия" с ръководител Стоян Стоянов. Повече от час десетки добричлии и гости на града се забавляваха под звуците на подбрана музика.



Малки и големи останаха пленени от прекрасното излъчване на Елена, която с неизчерпаема енергия представяше пред хората същността на програмата зумба фитнес. Всеки имаше възможността да се докосне, напълно безплатно, до това невероятно изживяване, за пръв път не само в Добрич, но и в страната. Присъстващите разбраха, че има идеален начин да се грижиш за духа и тялото си, забавлявайки се.
 Събитието беше част и от поредицата инициативи, свързани с отбелязването на 10-годишнината от създаването на клуб "Алегрия" към общински младежки център "Захари Стоянов". То се осъществи с финансовата подкрепа на община Добрич, хотел "Добруджа", мебели "Тедива" и частни дарители.
В поставената кутия за събиране на средства за пострадалите от наводнението детски градини беше набрана сумата от 100 лева. Парите бяха преведени по сметката на община Добрич, открита точно за тази цел. НДТ


 


Сходни връзки

ЗУМБА ФИЕСТА В ГРАДСКИЯ ПАРК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди