изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:11 EET
ПОКАЗВАТ ИЗЛОЖБАТА „МОБИЛНОСТ В ТУРИЗМА“    
ТуризъмНа 1 август в Културно-информационния център в курортен комплекс „Албена” се откри фотоизложба на тема „Мобилност в туризма”. Тя е отворена за посетители до 29 август, съобщиха организаторите.

Изложбата се организира в рамките на проект SEEMORE, финансиран от ЕК и изпълняван от клуб „Устойчиво развитие на гражданското общество”, със съдействието на „Албена” АД. Проектът се изпълнява на територията на общините Балчик, Каварна и Добрич. Той демонстрира как с местни усилия може да се промени начинът на транспорт в курортните зони край морето, за да стане по-екологичен, безопасен и здравословен за туристите и населението.
Експонирани са 14 фотографии, подбрани от общо 111 предложения, постъпили в рамките на обявения конкурс под мотото „Пътувай екологично и спечели!”. На участниците е била предоставена възможност да изпратят снимки, показващи възможностите за екологични начини на транспорт по време на техни ваканции в черноморските курорти на област Добрич, до 15 юли т.г.
Посетителите на изложбата имат възможност да изберат най-добрата снимка, която ще бъде отличена с голямата награда – модерен фотоапарат. Всеки посетител може да стане жури, като гласува за своя фаворит чрез номера на снимката, в поставената за целта урна. На специално листче се вписва избраният номер, имената на журиращия, адрес, телефон и ел.поща.
Най-добрата снимка ще бъде отличена с голямата награда – модерен фотоапарат. Един от участниците, познал победителя, също ще спечели награда.
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 30 август 2014 г. на сайта на Клуба www.csdcs.org НДТ


 


Сходни връзки

ПОКАЗВАТ ИЗЛОЖБАТА „МОБИЛНОСТ В ТУРИЗМА“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди