изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:08 EEST
ФЕСТИВАЛ НА ПЛАЖНОТО ЧЕТЕНЕ ( 2-10 август 2014, бистро Дионисиус, Албена/община Балчик)    
КултураФестивалът на плажното четене пред бистро Дионисиус на Албена стартира на 2-ри август с гостуването на един от най-четените български автори КАЛИН ТЕРЗИЙСКИ. Гостите на събитието бяха единодушни за директната лична връзка, която създава писателят с всеки един от своите почитатели.

Той представи новата си книга „Аскетът в мола”, издадена през тази година от СИЕЛА. Книгата се предлага на щанда на бистро Дионисиус с автограф от автора. Той негласно подкрепи това ново начинание за северния бряг на морето, като разкри на гостите нещо от неговите творчески планове – прочете откъс от новия си проект, посветен на българските владетели през историята ни. Срещата с автора продължи почти четири часа във формална и неформална част, което допълнително подкрепя идеята на фестивала за повече култура и обмяна на качествени идеи по време на лятната ваканция на плажа.
Партньори в това начинание са издателство СИЕЛА, сайта за четене AZCHETA.COM и сайта за пътешествия PEIKA.BG. При закупуването на книга получавате и чаша вино от винарски изби Любимец, Тера Тангра и Свищов.
Следващата среща от програмата на фестивала на живо с гостуващ автор е на 5 август/вторник/ от 12.00 часа с младата и талантлива СТАНИСЛАВА КАРА, филмов журналист и пътешественик, носител на престижни международни награди и продуцент на сутрешен тв блок. Книгата, която тя ще представи, е „Повикът на щастливата случайност”. Може би вашата щастлива случайност тази седмица ще бъде споделеното време в компанията на тази чаровна дама. Мястото е вече добре познато – бистро ДИОНИСИУС, кк. Албена /община Балчик/.
За контакти:  0884 111 828, gavrailg@hotmail.com,
Гавраил Гавраилов- организатор.
 


Сходни връзки

ФЕСТИВАЛ НА ПЛАЖНОТО ЧЕТЕНЕ ( 2-10 август 2014, бистро Дионисиус, Албена/община Балчик) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди