изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:26 EET
НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО: Спец от ЦРУ предлага 3 варианта за премахването на Путин    
ЗдравеТри варианта, два от които с летален изход, за премахването на руския президент Владимир Путин предлага Хербер Мейер, специален помощник на директора на ЦРУ по времето на Роналд Рейгън и вицепрезидент на Националния разузнавателен съвет към ЦРУ. В своя статия „Как да решим проблема Путин” (How to Solve the Putin Problem), публикувана в сп. American Thinker, Мейер посочва, че Западът не бива да си цапа ръцете с "такива типове като Путин", защото „те умеят да понасят болката и не са способни да променят поведението си”, а за отстраняването му трябва да бъдат принудени да се погрижат руските олигарси.

Според Мейер руските олигарси поставят на първо място своите интереси и не ги интересува Донбас или амбициите на Путин да възроди империята на Романови. „Руските олигарси се вълнуват преди всичко от своите яхти, самолети и любовници – едрогърди блондинки шопингхолички, които се ширят в луксозни имоти в Лондон, Ню Йорк или Ривиерата”, пише Мейер. Ето защо, смята той, Западът трябва да прилага спрямо тези олигарси възможно най-строги санкции като блокиране на кредитните им карти, забрана частните им самолети да кацат на летища в западните страни и пр. „И постоянно да им се повтаря, че всичко това ще спре, когато те извадят Путин от Кремъл”, посочва ЦРУ-аналитикът.

Спецразузнавачът смята, че поставени пред този избор руските олигарси ще се съберат на някоя яхта край Ривиерата и ще вземат „единствено правилното решение”. Мейер посочва и вариантите, които хора от Белия дом или щатското разузнаване може да им подскажат за отстраняването на Путин.

Първият е кротък – след разговори той да бъде убеден да доживее старините си на Лазурния бряг и да бъде изпратен от Кремъл с воински почести и топовни салюти. Ако Путин обаче се заинати „той може да бъде изваден от Кремъл с краката напред и дупка в тила – това също ни устройва”, отбелязва Мейер.

„Няма да възразяваме и срещу вариант с черен хумор. Например, когато Путин следващия път се връща в Москва от визита при своите кубински, венецуелски или ирански приятели, неговият самолет да бъде свален от някакви съмнителни бунтовници в чийто ръце незнайно как е попаднала ракета „земя-въздух”, гласи последният съвет на спеца от ЦРУ към администрацията на Обама. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО: Спец от ЦРУ предлага 3 варианта за премахването на Путин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди