изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:37 EEST
Адриана издири биологичната си майка и разбра, че е омъжена за брат си    
Общество Жена издири биологичната си майка и разбра, че тя без да иска се е омъжила за собствения си брат. 39-годишната Адриана и 37-годишният й съпруг Леонардо са били вече седем години заедно и имат 6-годишна дъщеря, когато истината излязла наяве.

Двойката от Бразилия, чиято фамилия не се съобщава, е прекарала по-голямата част от живота си в търсене на своите биологични майки, които се казвали Мария. И двамата били изоставени, когато били още бебета.

До миналата седмица обаче никой от тях дори не си е и помислял, че жените, които те издирват, всъщност е един и същ човек. Адриана, служителка в козметичен салон, не е виждала майка си откакто е била само на 1 годинка, когато тя я изоставила само на грижите на баща й.

Междувременно, шофьорът на камион Леонардо разбрал, че майка му го е изоставила, когато навършил осем години. Леонардо живял в същия град, в който бил роден – Сао Пауло, а Адриана се преместила в друг град, за да работи, като домашна прислужница, омъжила се и станала майка на 3 деца.

Двойката се видяла за първи път преди десет години, след разпада на брака на Адриана, когато тя се върнала в родния си град. Щом се видели, двамата веднага се влюбили и скоро заживели заедно.

Адриана обаче така и не се отказала да намери биологичната си майка и миналия месец решила да се свърже с радио и да помоли за помощ. Миналата седмица усилията на радиото се увенчали с успех и двете жени се срещнали в ефира на медията. В края на интервюто в програмата „Тайм из нау“ на Радио Глобо обаче, майката разкрила, че има й син, който не я познава. Той се казвал Леонардо.

Постепенно станало ясно, че става въпрос за същия Леонардо, за който се е омъжила Адриана. „Не мога да повярвам на това, което ми казваш. Леонардо ми е съпруг“, изплакала жената в ефира. В края на интервюто тя казва още: „Сега ме е страх да се прибера у дома и да разбера, че Леонардо не ме иска повече. Аз толкова много го обичам“.

Леонардо и Адриана нямат законен брак вчера разказаха пред Радио Глобо, че няма да се разделят, въпреки че са брат и сестра. „Само смъртта ще ни раздели. Всичко това се случи, защото Господ го е искал така“, каза Адриана. „Ако знаехме истината преди, щеше да е различно между нас, но не сме и се влюбихме един в друг. Стори ни се странно, че майките ни се казват по един и същ начин, но името е доста популярно, затова сметнахме, че е съвпадение“, каза още жената.

Двойката също сподели, че не вини майка си за това, че ги е изоставила. Те са говорили редица пъти от първата им среща и скоро планират да се срещнат отново. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Адриана издири биологичната си майка и разбра, че е омъжена за брат си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди