изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:11 EEST
Всички зам.-министри от кабинета "Орешарски" са освободени    
Новини Всички заместник-министри от кабинета "Орешарски" са били освободени със заповед на вече бившия премиер, издадена на 5 август. Заповедта е влязла в сила от 6-ти.

Още днес се очаква служебният премиер Георги Близнашки да назначи част от заместник-министрите в някои министерства. Все още постъпват предложения за втория ешалон на властта и те ще бъдат одобрявани поетапно, съобщи БНР.

Мотивът за подписаните оставки на всички зам.-министри е, че те са част от политическите кабинети и е редно да си тръгнат с правителството. Това обаче не се случи напълно при служебния кабинет на Марин Райков през лятото на 2013 година, когато част от зам.-министрите запазиха постовете си.

Вчера служебният премиер Георги Близнашки заяви, че няма да има чистки и реваншизъм в администрацията, но предупреди, че всички замесени в корупционни скандали или проявяващи политически пристрастия ще трябва да се разделят с постовете си.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Всички зам.-министри от кабинета "Орешарски" са освободени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди