изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:29 EEST
ОСТАВА НЕИЗВЕСТЕН КИЛЪРЪТ, КОЙТО РАЗСТРЕЛЯ ТРИМА В С. КОЛАРЦИ    
Ред и сигурностГинка, която оцеля, не се е върнала да живее в семейното жилище. Къщата стои празна след трагедията

Разследването за тройният разстрел в тервелското село Коларци, при който загинаха баща и син, а снахата бе тежко ранена, продължава да е забулен в мистерия. Все още наказателното преследване се води срещу неизвестен извършител, съобщиха от Окръжната прокуратура в Добрич. Но, уточниха, че досъдебното производство не е прекратено.
Макар че оцеля след драматичната нощ, снахата Гинка не се е върнала да живее на село. Къщата, където се разигра кървавата драма
Стои празна. Едва ли, след трагедията, някой ще отиде да живее отново в нея, споделиха хора от селото.
Те разказаха, че полицаите от време навреме посещават селото, за да разговарят със свидетели. Само два пъти родственици са ходили в кметството, за да им бъде издадено удостоверение за наследници.  В Коларци не знаят дали дъщерята на загиналия Кръстьо и Гинка Ирина е открита, след като е била в неизвестност още преди да се случи трагедията.
Според някои от версиите, които бяха коментирани във връзка с разстрела, именно Ирина е била причина кървавият екшън да се разиграе в тервелското село.
През юли миналата година бяха открити в дома им телата на 88-годишния Еньо Сидеров и 58-годишния му син Кръстьо Сидеров. Оръжието на престъплението не бе намерено. Тежко пострадалата Гинка Сидерова, съпруга на Кръстьо, бе с опасност за живота. Междувременно из Коларци и близките села се завихриха страховити версии. Според едната, килър на мафията разстрелял семейство Сидерови заради дъщерята Ирина, която била в неизвестност от близо 5 години. Според тази версия, Ирина била отвлечена, за да бъде продадена за проститутка. Баща й обаче я открил, спасил я и я скрил някъде в България. Това, според едната версия, било причина да бъдат застреляни бащата и дядото на Ирина, а майката да измъчва, за да каже къде е момичето. Според други източници, Ирина, която била на 22 години, живеела и работела в Полша, но не поддържала връзка с близките си.
Според други версии, които бяха коментирани, става въпрос за битов скандал и за нападение. НДТ


 


Сходни връзки

ОСТАВА НЕИЗВЕСТЕН КИЛЪРЪТ, КОЙТО РАЗСТРЕЛЯ ТРИМА В С. КОЛАРЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди