изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:07 EET
Тази гледка удължава живота    
Любопитно За много мъже най-забележителното качество на една жена е нейният бюст. Големи или малки, твърди или меки, стегнати или увиснали - дамските гърди винаги са в устата на хората. И в очите. Особено през горещите летни месеци, когато изкусителната женска плът напира под тесни рокли, тениски и бански костюми за радост на силния пол. Знаете ли, че мъжете, които зяпат гърди, живеят по-дълго? Предлагаме ви този и още любопитни факти по вечната тема.

1
Защо гърдите на жената са две? Не защото мъжът има две ръце, разбира се. А защото в повечето случаи се ражда едно дете и ако при кърменето една от гърдите спре да дава мляко, другата трябва да осигури изхранването на бебето.


2
Вероятно хората са единствените примати, при които източникът на храна за малките служи и като източник за наслада - зърната са сред най-ерогенните зони.

3
При възбуда зърната се увеличават с до 9 мм. При стимулиране на зърната някои жени стигат до оргазъм. Гърдите са свързани чрез нервни окончания със същата част на мозъка на жената, която управлява половите органи.

4
При секс теглото и размерът на гърдите се увеличават с до една четвърт заради подобреното кръвообращение.

5
Растежът на гърдите спира на 19-годишна възраст. Но има и момичета, при които те продължават да нарастват и след тийнейджърска възраст.

6
За последните 30 години гръдната обиколка на европейките е пораснала средно с около 4 см.

7
Защо гърдите са кръгли? И тук обяснението е в кърменето. Новороденото трябва веднага да започне да суче и меката, заоблена гръд се напасва към лицето му.

8
Защо зърната са по-тъмни? Бебетата се раждат с много слабо зрение и трябва лесно да намират източника на храна. Затова зърното е по-тъмно от останалата част на гърдата.

9
В повечето европейски страни средната големина на гърдите отговаря на размер за сутиен 80С. Но 60% от жените по (не)разбираеми причини не носят точния размер.

10
Една от всеки 7 жени избира дълбоко деколте, за да впечатли колегите и най-вече началника.

11
В Централна Европа се наблюдава съотношение на пластичните корекции увеличаване - намаляване на гърди 3:1. Промяната на гърдите е най-разпространената разкрасителна операция в Европа.

12
При жени, които са кърмили 12 месеца, рискът от рак на гърдата намалява с 28%. А това е най-често срещаното раково заболяване при нежния пол.

13
При кърмене майката изгаря 1000 калории на ден.

14
Изследване показва, че животът на един мъж може да се удължи с 5 години, ако веднъж на ден в продължение на 10 минути гледа гърди.

15
Друго изследване твърди, че при гледане мъжете не отдават особено внимание на това какви гърди зяпат - малки или големи. Важното е да ги наблюдават.

16
Силиконови импланти има от 60-те години на миналия век. Преди това гърдите са увеличавани с други подплънки като топки от мас. Изследване в продължение на 15 г. установява, че при жени с коригирани гърди рискът от опит за самоубийство е със 73% по-висок. Това не се дължи на операцията, а на лабилната психика и ниското самочувствие на жените, склонни към пластични корекции.

17
Гърдите увисват по-бързо, когато се излагат незащитени на слънцето.

18
Най-големите естествени гърди принадлежат на Ани Хоукинс-Търнър, която през 1999 г. влиза в рекордите на "Гинес" с гръдна обиколка 178 см и трябва да носи сутиен размер 102ZZZ. Природните дадености помагат да направи шеметна кариера като... актриса в еротични филми. Според изследване на производител на дамско бельо с най-големи гърди в Европа са англичанките, следвани от датчанките и холандките.

19
Човешкото тяло е асиметрично. Напълно нормално е двете гърди на една жена да са различни. При около 65% от дамите лявата гърда е по-голяма от дясната. Една от теориите гласи, че повечето жени кърмят с лявата гърда, за да могат да си помагат с дясната ръка, тялото произвежда повече мляко за тази гърда и кръвообращението там е по-добро.

20
Размерът на гърдите не е от голямо значение при кърменето. Противно на масовите схващания жени с големи гърди имат повече трудности при кърмене.
http://www.trud.bg

ВИЖТЕ БЮСТОВЕТЕ, КОИТО СА УДЪЛЖИЛИ НАЙ-МНОГО ЖИВОТА НА МЪЖЕТЕ

Лекувайте пролетните настинки със секс

Как да познаем секс фурията – първа част

Редовният секс удължава живота на мъжете, при жените няма такава закономерност



10 минути съзерцание на женска гръд дневно удължава живота с 5-7 години

Сексолози: Оргазмите спасяват живота

Редовният секс подмладява

Хормон удължава живота с една трета

Защо мъжете не остаряват

Страстни целувки за здраве и красота

Повече секс по здрави

30 тайни на дълголетието: сутрешен секс, чай, салса и...

Уголемяването на бюста ще става без силикон

Списъкът на дълголетието

Диета за секс

 


Сходни връзки

Тази гледка удължава живота | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди