изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:28 EEST
Бившият на залятата с боя: Нона е на хероин, спеше с по 6-7 наведнъж    
Общество Не издържах. Имахме връзка, бяхме заедно, а тя в същото време спеше с още 6-7 мъже. Освен това беше наркоманка на хероин. Знаете ли какво съм изпитвал, когато е била в кризи, как съм държал ръката й. Това сподели пред Нова телевизия Петър Бакалски. 28-годишният мъж заля с блажна боя бившето си гадже Нона Славова, а клипът, заснет по време на гаврата, обиколи за минути интернет.

Момичето заяви пред камерата, че още се възстановява от шока и преживяното. "Кожата на главата и тялото ми се беше смъкнала, можех да ослепея. Така ли се изясняват отношения. Единият ме залива с боя, а другият през това време снима... Та това са мъже, които един ден ще станат бащи. Така ли ще възпитават децата си", коментира Нона.

Дни, след като бе залята с блажна боя, тя коментира: "Искам да живея по друг начин. Да, правила съм много грешки. Но аз съм само на 21 години и нямам претенции, че съм идеална. Но имам право на бъдеще".
Психоложката Ани Владимирова обясни: "Трябва да научим децата си да не се отнасят един към друг като към вещи. Тя му се наситила и го "изхвърлила" от живота си. Той се обидил и решил да я "смачка". Нормално е едно момиче, което търси постоянен партньор, да мине през опита си с двама-трима, дори 6-7 мъже. Но това не е повод то да бъде унижено по такъв начин". 

*************
Образувана е проверка в полицията по случая със залятата с боя от бившия си приятел Нона Славова от Пловдив. Това съобщи районният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова. Случаят с изливането на 5 литра боя върху главата на нищо неподозиращото момиче е станал на 24 юли. Бившият приятел на Нона - 28-годишният Петър Бакалски, я поканил на среща, за да обсъдят връзката си. Младата жена се учудила, защото нещата между тях двамата приключили, но въпреки това отишла да се видят.

Бившето й гадже, заедно с приятелите си Георги Косев (Жоро Зомбито) и Георги Туджаров-Жабата замислили пъклен план. Те решили да отмъстят на Нона за изневерите й по нетрадиционен и жесток начин.

Когато Нона отишла на срещата, Жоро Зомбито се промъкнал зад гърба й и я залял с около 5 литра блажна алкидна боя. Бакалски му помогнал да я размажат добре по главата и лицето на Нона. Третият снимал геройството на двамата си приятели, а по-късно клипчето било пуснато във Фейсбук.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бившият на залятата с боя: Нона е на хероин, спеше с по 6-7 наведнъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди