изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:56 EET
Хора на Коломойски се издадоха за Боинга: Направил е един директен, не е станало. Наложило се „по въздуха“...    
По света В мрежата се появи кореспонденция между приближени на губернатора на Днепропетровска област Игор Коломойски, неговия заместник Святослав Олейник, ръководителят на щаба за национална отбрана на областта Юрий Берьоза и още няколко видни представители на хунтата. Разговорът между чиновниците може да стане поредното доказателство за участието на Киев в трагедията с разбилия се на 17 юли в Източна Украйна самолет.

Неизвестни хакери, ударили страница в социалната мрежа, са публикували в интернет и факсимилета от преписките. Ето какво са си говорили помощниците на олигарха Коломойски в деня на катастрофата с Боинга. Съдейки по всичко, те прекрасно са знаели за случката и активно са обсъждали нейната реализация.

Олейник: Добре, майната му. Какво? И как?

Берьоза: Земя – директно – въздух.

Олейник: А по въздух за какво???

Берьоза: Предадоха ми, че не е могъл дълго да седи там, много високо било. Направил е един директен. Не е станало. Тогава се е наложило по въздуха.

Олейник: За защо тогава първо харковските вдигнаха?

Берьоза: Казаха, че първо заповедта е дошла от Киев на харковския пулт, а когато той е започнал да маневрира, тогава са се включили и останалите.

Олейник: ясно, после ще разкажеш по-подробно...

Три дни преди трагедията, на 14 юли, в същата социална мрежа Олейник обсъжда с министъра на отбраната на Украйна Валерий Гелетей някакви сценарии и видео за някаква „операция“, която трябва да подготвят неговите подчинени телевизионери:

Олейник: Валерий Викторович, шефът даде заданието на директора на канала още преди една седмица! А той, гадината се изплаши – забави се със сроковете! Но днес всички са приключили. Нахвърляли са над 10 сценарии, за различните варианти за развой на събитията, през първите две денонощия. В момента работят над следващите три денонощия. Утре сутринта всичко ще ви изпратя.

Гелетей: Да не забравиш видеото – за Пьотр Алексеевич (възможно, Порошенко). По-нататък връзката само през нашия канал. При теб ще има човек, докато ми е необходимо. И попитай шефа, защо както винаги не мога да се свържа с него по телефона, а след това той започва сам да звани и да разказва всичко почти с отворен текст?

Олейник: Също ще предам на шефа, но телефонът му нали е с кодиране, той не може да бъде подслушван и не може да бъде разкодиран. Все едно ще звъни!

Гелетей: Да, само той има кодиран, а аз, на който вечно се обажда, нямам. Затова му напомни моята молба за безопасен канал. Най-малкото, до края на операцията.

А на 19 юли на същия Олейник пише още един политик, председателят на партията „Гражданска защита“ Анатолий Гриценко. Става дума, видимо, за скандалния клип на уж прихванатите преговори между опълченците, в който те признават, че са свалили Боинха. По-късно стана ясно, че кадрите са фалшиви и са били публикувани отрано.

Гриценко. Слава! Какво по дяволите?! Какво направихте?! Как може да публикувате това видео едно денонощие преди провеждането на операцията???!!! Ти разбираш ли, че „рашистите“ (руснаците) вече са го дали за експертиза, и са поискали от Ютуб датата на първото качване??? А онези тъпанари, които са били зад пулта в Харков? ВИЕ ТАМ ДА НЕ СТЕ ОТКАЧИЛИ?!...
http://www.blitz.bg

МАЛАЙЗИЙСКИ "БОИНГ" С 295 ДУШИ СЕ РАЗБИ КРАЙ ДОНЕЦК - ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ПО СЛУЧАЯ /ОБНОВЯВА СЕ

ФАШИЗЪМ В УКРАЙНА: Олигарх дава $10 000 за убит „москал“, наемници се надпреварват да печелят от офертата (ВИДЕО)

ВЪВ ФАШИСТКА УКРАЙНА: Скандални записи: Евреи се чудят как да озаптят олигарха Коломойски след касапницата в Одеса

Милиардерът Роналд Лаудер купува bTV?
 


Сходни връзки

Хора на Коломойски се издадоха за Боинга: Направил е един директен, не е станало. Наложило се „по въздуха“... | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди