изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:01 EEST
МЕГА ЗВЕЗДА ОТ РУСИЯ ИЗБРА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ    
Общество Мега звездата на Русия Сергей Захаров има намерение да живее постоянно в България, научи НДТ от свои източници. Носителят на „Златния Орфей” през 1974 г. от близо месец е в страната ни и изнася концерти по цялото Черноморие. На 21 юли руската звезда пя в зала "Атлантик" на хотел "Добруджа" в Албена, на 17 август му предстои втори концерт в курорта. Черноморското му турне включва концерти в Обзор, Несебър, Слънчев бряг и др.

Освен, че Сергей Захаров пее пред феновете си най-известните си хитове, той им позволява да му задават всякакви въпроси – както за кариерата му, така и лични.
Пред свои близки Захаров е споделил, че възнамерява да се установи за постоянно в България. Известно е, че 64-годишният певец обича страната ни, тъй като има няколко собствени имота тук. През 2008 г. той си купи прекрасна къща в каварненското село Българево и всяко лято идва тук за спокойна почивка сред тишина и спокойствие. Освен в Българево, руската звезда притежава и апартаменти около Варна. Дали Захаров ще живее постоянно в Българево – сам или със съпругата си Алла, или ще предпочете някой от другите си имоти у нас, никой от приближените му не се наема с категоричен отговор. Още повече, че при всичките си посещения на българска земя, звездата се пази всячески от медийно присъствие. В момента, в който усети журналистически интерес, Захаров зачезва в друг от имотите си, разкриват запознати с битието на певеца. Българевци обаче се надяват носителят на „Златния Орфей” да предпочете за постоянно убежище точно китното им село, прочуто с най-сладките пъпеши в света и където, освен Сергей Захаров, имоти имат и други руски звезди.
Руският Д'Артанян Михаил Боярски, художникът Иля Глазунов, бардът Олег Газманов и Сергей Захаров са великолепната руска ВИП четворка в Българево. Пръв повлякъл крак носителят на "Златен орфей" Сергей Захаров. Баритонът си взел къща в Българево, а крайморските му имоти бързо се умножили до три - на обща стойност 115 000 евро. Къщите са двуетажни, ново строителство. Разбира се, в квартала на братушките всички имоти са с басейн и барбекю, поне два гаража и високи дувари, коментират местните. След Захаров по Българево се запалили и художникът Иля Глазунов и поетът, певец и композитор Олег Газманов. Сред последните заселници, сдобили се с великолепна къща в Българево, е и руският Д'Артанян - Михаил Боярски. Местните разказват, че мускетарят купил една от къщите на Захаров през 2011 г. Самият Сергей се оглеждал за още един имот в Българево. Искал къща с голям двор, който да превърне в овощна градина, коментират в селото. Местните са категорични, че и четиримата им видни руски съселяни не обичат публичните изяви. И когато са на ваканция в Българево, не напускат имотите си - само отскачат на пазар до Варна. Заминат ли си, поверяват грижите за палатите на агенция за недвижими имоти. А Захаров дори дава морските си резиденции под наем на богати руснаци. Дали носителят на „Златния Орфей” наистина ще остане в България, времето ще покаже. НДТ


 


Сходни връзки

МЕГА ЗВЕЗДА ОТ РУСИЯ ИЗБРА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди