изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:20 EEST
ПОДНОВЯВАНЕ НА СТАРО ПРИЯТЕЛСТВО    
ОбществоВ горещия августовски вторник около 20 човека - членове на сдружение „ХобиСклуб”, посетиха черноморския бял град Балчик с автобус, осигурен от община Добрич.  По време на пребиваването си осъществиха среща с председателката Дима Малева и членове на небезизвестната неправителствена организация „Хинап”.

Това свободно сдружение обединява хора с увреждания, живеещи на територията на Белия град. Броят на членовете му е 250 човека.
Дима Малева разказа увлекателно за разнообразните дейности от живота на сдружението. Най-актуалната е насочена към активностите, свързани с поддържане на здравето чрез физически упражнения. Сформираната група е впечатляваща с моряшките тениски, които се обличат по време на изпълнението на физкултурните занимания.
След обширния разказ на председателя Иван Тодоров за живота на „ХобиСклуб” думата взе бившият военноморски офицер Коста Янков – член на „ХобиСклуб”, който допълни изложението на Дима Малева с интересни истории от морския живот на Балчик. Оказа се, че някои от споделените любопитни факти са неизвестни и за самите домакини.
В края на срещата се размениха подаръци между председателите на двете сдружения. Коста Янков по стар обичай обяви морско кръщение за Дима Малева и Иван Тодоров. Срещата продължи в заведение край морето на прясно изпържена черноморска риба и студена бира. НДТ


 


Сходни връзки

ПОДНОВЯВАНЕ НА СТАРО ПРИЯТЕЛСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди