изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:01 EEST
Орбан: Със санкциите срещу Русия ЕС се простреля в крака    
По света Премиерът на Унгария Виктор Орбан призова за преразглеждане на санкциите на ЕС срещу Русия, които, по негово мнение, носят повече вреда, отколкото полза.  Той заяви това в интервю за радиостанция Кошут радио, съобщава "Интерфакс".

"Ще направя всичко по силите ми. Всички знаем колко авторитетно е мнението на Унгария, нашите възможности са известни, но на мен ми трябват партньори, за да променим санкционната политика на ЕС, която по мое мнение, не е достатъчно обмислена", каза Орбан в интервю за радиостанция Kossuth Radio.
Унгарският министър-председател отбеляза, че ЕС е длъжен не само да компенсира щетите на производителите от ответните санкции, но също така и фундаментално да промени характера на санкциите. Според Орбан, приемайки санкциите, ЕС сам се е „прострелял в крака".
Медиите в Централна Европа припомнят, че по-рано чешкият президент Милош Земан и премиерът на Словакия Роберт Фицо са подложили антируските санкции на силна критика. http://www.cross.bg


 


Сходни връзки

Орбан: Със санкциите срещу Русия ЕС се простреля в крака | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди