изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:32 EEST
Пребиха зверски организатора на мотопротестите срещу добива на въглищен газ в Добруджа    
НовиниНеизвестни лица са пребили посред нощ варненеца Йордан Недев - организатор на мотопротестите срещу добива на въглищен газ в Добруджа.

Пристигналите на мястото на побоя екипи на частна охранителна фирма и на полицията не са защитили по никакъв начин пребития мъж, нещо повече - поведението им е било грубо и недопустимо.

Ето какво разказва Йордан за побоя в профила си в социалната мрежа Фейсбук:

"Едно време по радиата се въртеше реклама „Парадоксът на нашето време…“. Е снощи-тази сутрин ме тресна един: полиция и СОД-Варна, все органи които предполагат защита, проявиха необосновано лично отношение, като последните и подпомогнаха сегашното ми състояние, както и това на мотора ми. На две на три, по главен път с предимство за мен, ми беше сечен пътя. Същите боклуци слязоха от колата и ме счупиха от бой, събориха ми мотора и започнаха да го трошат. Единият от тях се изтъкна като цитирам „Ти какво си мислиш ве лайно?! И аз съм моторджия, бивш моторджия!“ (бивш, настоящ, бъдещ ..няма такова нещо! Човек, който говори така за себе си и не го носи в сърцето си, не заслужава такова прозвище!). В самозащита с джобното си ножче порязах ръката му. След това дойде кола на СОД Варна. Задържаха ме, докато другите двама ме налагаха в главата; командваха „ Няма да си пипаш мотора! Няма да го вдигаш“, докато отново бившето мотористче и приятелят му ритаха мотора ми. Днес от 15.00 до 18.00ч. съм чакал на пейка пред 1-во РПУ-Варна да давам показания по уговорка от снощи. Разследващият Методи Христов излезе за минута да ме извести, че нямал време за мен и да отида друг ден за показания. Дано не ви се случва, това което се случи на мен!"

Във връзка с публикации и коментари в някои електронни медии, Йордан добавя на следващия ден следния коментар в своя профил:

"ДО ВСИЧКИ ДИАГОНАЛНО ЧЕТЯЩИ ХОРА

Тогава присъстващите служители на СОД- Варна НЕ СА МЕ БИЛИ, НЕ СА МИ ПОСЯГАЛИ. Това НИКЪДЕ НЕ ГО ПИШЕ (дори и в поста ми!) и НЯМА да бъде написано!!!

Под „задържаха“ с ударение на „ъ“ имах предвид, че не ми беше позволено да си изправя мотора, докато другите двама от баничарката го ритаха.

Трето. АЗ НА ПОЛИЦАИ и СОД-аджии НЕ СЪМ ВАДИЛ НОЖ, НИТО СЪМ ИМ ПОСЯГАЛ. Ножът беше самозащита. Ножът трябваше да сплаши нападателите ми. Колко трябва да си малоумен, за да опиташ да отнемеш нож, хващайки го с гола ръка за острието?! АЗ С НОЖ НЕ СЪМ НАПАДАЛ!!!

Четвърто. Моята цел не е да набеждавам полицаи, но е ФАКТ, че все още не мога да се свържа с дознателя, за да си дам показанията. Моята цел е и другите в конфликта да си поемат отговорността.

Пето. Виждам, че беше грешка даването на интервю, защото някои неща не се представиха, така както се е случило. Защото повечето от вас не четете с разбиране, а извличате (и дори си измисляте) само това което ви е удобно и подкрепя предубеденото ви мнение за мотористите!

След всичко изписано е възможно пак да ме прочетете през редовете, пак да си знаете вашата, пак да обиждате. Не ме познавате и не очаквам да приемате думите на доверие! Но всички обиди и несъстоятелни мнения, които прочетох, само ми показват още повече колко аз съм прав!"

http://www.bgreferendum.bg

 


Сходни връзки

Пребиха зверски организатора на мотопротестите срещу добива на въглищен газ в Добруджа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди