изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:35 EEST
Любовен хороскоп за 18 - 24 август 2014    
ХороскопПрез тази седмица Меркурий ще се противопостави на Нептун и това може да доведе до недоразумения при някои от обвързаните представители на зодиакалните знаци. Въпреки тази позиция на планетите, климатът продължава да бъде романтичен. Вижте какво показва звездната карта.




Овен

В началото на седмицата някои от представителите на зодията е възможно да не се чувствате особено обичани или влюбени в някого. От друга страна, за някои Овни, чиито сърца са широко отворени към любимия човек, ги очаква приятна изненада, подарък и дори предложение за брак.

Венера и Юпитер се срещат във вашия сектор на романтиката, затова не забравяйте да покажете любовта си.

Телец

Ще искате да видите най-добрите страни на вашия партньор, но трябва да имате ясна и добра комуникация помежду си. Ако намерите правилния подход ще се чувствате сигурни и обгрижвани от любимия човек.

В четвъртък е възможно да проведете важен разговор. За самотните Телци, периодът е подходящ за незабравими флиртове.

Близнаци

Специален разговор с любимия човек в началото на седмицата ще ви накара да се чувствате на седмото небе от щастие. Планетата на любовта Венера заедно с Юпитер ще дадат тласък на романтиката във вашият любовен живот, в който ще има пълна хармония.

Ако нямате половинка до себе си знайте, че моментът, в който ще срещнете нова любов приближава все повече към вас.

Рак

През тази седмица любовта за някои Раци ще струва „скъпо“. В името на любимия сте готови да похарчите много пари. Въпреки това, внимавайте за финансиите си. В четвъртък може да се наложи да обсъдите важен въпрос. Ще постигнете съгласие единствено, ако успеете да контролирате емоциите си.

Лъв

Венера и Юпитер няма да подминат и Лъвовете. Седмицата ще е хубава за тях не само в сектора на любовта. Ако имате половинка до себе си, отдайте повече време на любимия човек. В случай, че сте необвързани, но някой има чувства към вас, обърнете им внимание. Това може да се окаже новата ви любов.

Дева

Девите ще се чувстват особено обичани. За тези от вас, които имат чувстват към някой, но не ги показват, защото се страхуват да не бъдат отхвърлени, време е да оставят страха. Имате всички предпоставки да покажете любовта си.

Везни

Любовта продължава по някакъв начин да влиза в хармония с останалата част от живота ви. За тези от вас, които са във връзка е добре да се отдадат на общи занимания с любимия човек.

В случай, че нямате партньор, вашите приятели или социалните мрежи са най-добрият начин да се запознаете с някой специален. Ако получите покана за среща, не я отменяйте.

Скорпион

През тази седмица Меркурий и Нептун ще добавят малко объркване между вас и някой специален човек. Ако не сте сигурни какво означа той или тя за вас и дали искате да продължите заедно напред, време е да направите прочистване на живота си. Обмислете добре нещата, за да не останете разочаровани.

Стрелец

За самотните Стрелци има шанс да срещнат нова любов, стига да дадат свобода на съзнанието си и да са готови да погледнат към нови хоризонти. Това може да се случи по време на пътуване. Всичко, което трябва да направите е да имате вяра.

За тези от вас, които имат половинка до себе си е важно по-често да говорят за своите нужди, а не да ги премълчават.

Козирог

Обвързаните Козирози ще отворят сърцето си за любимия човек. Ще позволите на партньора да види вашата същност в дълбочина. В името на любовта сте готови да се изправите срещу всичките досегашни страхове.

Самотните Козирози, които копнеят за любов имат шансове това да се случи, стига сами да не си пречат.

Водолей

Благоприятен романтичен климат очаква Водолеите благодарение на Венера и Юпитер. Ако имате дългогодишна връзка или скоро сте започнали нова, тя ще ви донесе много радост.

В случай, че търсите любовта, чарът и желанието ви да се забавлявате откриват пред вас нови възможности. Възможно е стара любов да напомни по някакъв начин за себе си.

Риби

През тази седмица Меркурий, който е във вашия сектор на партньорството ще се противопостави на Нептун. Това може да доведе до объркване и недоразумения за тези от вас, които имат сериозна връзка. През тази седмица е важно кака ще водите диалог с партньора.

http://www.az-jenata.bg
 


Сходни връзки

Любовен хороскоп за 18 - 24 август 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди