изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:21 EEST
Огнено шоу ще огрее небето над Каварна    
Любопитно Вторият фестивал на фойерверките е с международно участие

Следващата изненада за жителите и гостите на Каварна е фестивалът на фойерверките, който ще се проведе на 22-ри и 23-ти август на централния плаж на морския град. През двете вечери феновете ще могат да видят светлини шоута, различни по вид, размер, цветове и форми фойерверки. В тазгодишното издание на фестивала пиротехнически ефекти ще демонстрират пет фирми, една от които е от съседна Румъния. Фойерверките ще се изстрелват от буна 1 и буна 2 на плажа, а едното от представленията ще бъде от морето.
Огненото шоу и тази година ще бъде съпроводено със специална музикална програма, която ще започне в 20.30 часа. Първата вечер за настроението на присъстващите ще се грижат DJ Rossco и Ангел и Моисей, а втората е поверена в ръцете на DJ парти с Rossko, заедно със Стенли и Людмила Сланева и Румънеца и Енчев, които ще представят последния си хит "Лято", в който участва и Цонко Кметъла. Водещи през двете вечери ще бъдат Ернестина Шинова и Красимир Добрев.
Атрактивният фестивал е второ издание за община Каварна и тази година се реализира с финансовата подкрепа на ЕС по Оперативна програма за развитие и сектор „Рибарство“ на Република България, финансирана от Европейския фонд за рибарство и програмен период 2007 – 2013 г. чрез проект SH-K-B/1-1.1-006 „Каварна привлекателно място за инвестиции“ по ДБФП №333/02.06.2014 г. Интернет страницата на проекта може да разгледате на електронен адрес: http://www.kavarnainvest.com/
Община Каварна напомня на гостите и гражданите, че по време на фестивала се въвежда ограничен достъп на МПС в морската зона на града. Ще бъдат пропускани автомобили до заемането на наличните паркоместа. За улеснение на гражданите ще бъде увеличен броя на автомобилите за градски транспорт до морската зона. След 19.00 ч. те ще се движат на всеки 30 минути.


 


Сходни връзки

Огнено шоу ще огрее небето над Каварна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди