изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:30 EEST
Ето сигналът на Волен Сидеров срещу Близнашки    
Ред и сигурност Във внесената в Народното събрание от проф. Близнашки подписка за референдума се установи, че е имало 108 000 невалидни и фалшифицирани подписа, поради която причина референдумът не бе проведен. Това се казва в сигнала на лидера на „Атака” Волен Сидеров срещу служебния премиер Георги Близнашки, внесен вчера до главния прокурор.

Днес Сидеров разпространи съдържанието на официалния документ. Ето какво се казва в него:

ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР,

В публичното пространство бе изнесена информация, че новоназначеният служебен министър-председател проф. Георги Близнашки, в качеството си на Председател на Инициативния комитет за провеждане на национален референдум по въпроси, поставени от президента на Република България относно изборните правила и мажоритарния вот, е извършил измама.

Във внесената в Народното събрание от проф. Близнашки подписка за референдума се установи, че е имало 108 000 невалидни и фалшифицирани подписа, поради която причина референдумът не бе проведен. Проф. Близнашки, като председател на комитета и инициатор на събирането на подписите за провеждане на референдума, е съставил документ с невярно съдържание и го е представил пред официален държавен орган - Народното събрание на Република България.

С оглед на изложеното Ви моля да предприемете необходимите действия по Ваша преценка за установяване на обстоятелството дали при изготвянето и представянето на подписката за референдума няма извършено престъпление от проф. Георги Близнашки и съответно да бъде подведен под наказателна отговорност.

София, 18 август 2014 г.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ето сигналът на Волен Сидеров срещу Близнашки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди