изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:47 EEST
Застреляха ботевградския бизнесмен Семко Семков    
Новини Ботевградският бизнесмен Семко Семков е бил застрелян тази нощ. Престъплението е извършено около 24.00 часа в двора на дома на Семко, който се намира в района на бившето военно поделение в града, съобщава botevgrad.com.По предварителна информация стрелецът го е причакал в двора на къщата .

Семко Семков е на 41-години. Занимава се със строителен бизнес, дърводобив и е председател на земеделска кооперация „Единство".

Убитият Семков домакинствал лова на Стоичков в Литаково, прекръстили селото на бизнесмена


Ботевградчанинът взел на концесия ловното поле и горите над зоната за 15 години



Името на убития снощи ботевградски бизнесмен Семко Семков изпъква както в светските, така и в спортните хроники на местните медии. Ботевградските издания отразяват всяка негова крачка. Той бил сред поканените на 60-ия рожден ден на ботевградския кмет Георги Георгиев. Изданията съобщават също, че Семко бил в Банско за състезанието за Световната купа по ски алпийски дисциплини. Бил приятел на Христо Стоичков. Домакинствал му е и в ловуването. Двамата ловци отстрелвали в Едродивечовия ловен район в село Литаково, който бил взет на концесия от Семков. След нощно чакане имали слука – два вълка. Стоичков отстрелял единия, а Семков успял да рани другия, пишат местните медии. През октомври 2009 г. Семков взема на концесия за 15 години ловното поле и горите над Литаково.  Бил приятел с бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров-Ротманса. Застреляният снощи дори се проявявил на политическата сцена - през от 1999 г. е избран за кметски наместник на съседното село Гурково.

След местните избори табелата на Литаково е задраскана и върху нея е написано „Семково“.

„Това е типично феодално владение. Той завладя селото. Никой не предприема нищо. Хората умират от страх. В съседните Краево и Рашково положението е същото.“ Така описваха преди време положението местни хора. Но мненията са противоречиви - други го одобряват и сочат като изключително свестен човек.

След местните избори табелата на Литаково е задраскана и върху нея е написано „Семково“

Семков е бил и председател на ботевградския Автомобилен и мотоциклетен клуб и се изявявал и като майстор на офроуда. Последно Семко и навигаторът му Бижака стават първи в кално-снежен екшън.

"Един млад човек беше убит тази нощ.Човек който е направил много за нашия град. Човек, който на никого не е отказвал да помогне Един истински добър човек", пише неивестен в коментарите под новината за убийството в ботевградско он лайн издание.
http://www.flagman.bg

Застреляният Семко Семков оставя две деца сираци

Убитият бизнесмен Семко Семков, който бе разстрелян тази нощ пред дома си в Ботевград, оставя сираци две деца. Той има момиче в 9 клас, което учи в американския колеж в София и син, който е в началните класове, научи БЛИЦ от ботевградчани, запознати с житието и битието на съгражданина си. Както БЛИЦ съобщи, съпругата му Валя и децата му не са били в къщата по време на убийството, а са заминали на море. Килърите са закрили една от камерите в дома на известния в града Семков, който се намира до градския басейн, на мястото на бивша казарма.

В града се говори, че жената на Семко - Валя Семкова, която е директор на детска градина "Иглика" няма висше образование, но мъжът й купил градината и я направил шеф там.

В града всички познават Семко и доста хора го споменават с добро. Помагал на SOS детски селища, на спорта и най-вече на моторните спортове в града, твърдят местни. Помагал и на хора, които се нуждаели от лечение. Не е отказал на никого, твърдят още местните.

***********
40-годишен мъж е намерил убития бизнесмен Семко Семков в локва кръв пред дома му. Той е подал сигнала за инцидента около 7,00 часа тази сутрин, съобщиха за БЛИЦ от областната дирекция на МВР. В момента на мястото на инцидента се извършва оглед от криминалисти.

Бизнесменът Семко Семков е на 41 години и живее в Ботевград. През последните години той живееше със семейството си в двора на бившите казарми, където бе построил нов дом.

Има разнообразен бизнес, съсредоточен в строителството, дърводобива и планинското земеделие.

Семков се занимава със строителен бизнес, дърводобив и е председател на земеделска кооперация "Орхание”.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Застреляха ботевградския бизнесмен Семко Семков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди