изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:33 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 19 август, около 14:00 часа по ул. „Дунав” в град Добрич, автопатрул спират за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В хода на проверката са установени ръчно свита цигара с приблизителна дължина 5 см, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис и полиетиленово пликче с бяло вещество, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин с общо тегло около 5,5 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич са задържани С.Д. (18 г.) и Д.М. (21 г.) и двамата от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 август, около 16:55 часа по главен път I-9 на кръстовището за с. Стражица, общ. Балчик, автопатрул спират за проверка товарен автомобил „Форд” с варненска регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,77 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Р.К. (38 г.) от с. Звездица, общ. Варна. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Балчик.

На 20 август, около 01:00 часа в град Каварна, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Нисан” със софийска регистрация. При последвалата проверка на водача на МПС за употреба на наркотични вещества с техническо средство, уреда отчита наличието на наркотичното вещество марихуана. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Х.К. (28 г.) от град Каварна. Взета е кръвна проба по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.

Контролните органи са съставили 30 акта и 31 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби и два пожара с нанесени  материални щети.
На 20 август, около 01:50 часа е получено съобщение за възникнал пожар в частен имот на територията на с. Кранево, общ. Балчик. Изпратените екипи на РСПБЗН Албена успяват да потушат огъня в 3:30 ч. Вследствие на пожара са унищожение дрехи и покъщнина, намиращи се в имота. Работата по установяването на причините довели до възникването на пожара продължава.

20.08.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди