изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:48 EEST
ЖЕНИ И ДЕЦА С ПО-ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ НА BALCHIK JET SKI COMPETITION    
НовиниВ първите горещи дни от лятото Централният плаж в Балчик се превърна в най-горещата точка по цялото Българско Черноморие, съобщи Балчик инфо. Освен слънцето и мощните мотори на екстремните машини, за нажежаване на обстановката допринесоха и красивиците, дошли да покажат, че освен с красота и чар, могат да се състезават наравно с мъжете, а дори и да са по-бързи от тях.

Началото на надпреварата стартира с участниците в категория Jet Ski – прав джет. Най-добър с общо време 04:34:19 мин. от двата проведени манша по трасето се оказа Ивайло Колев, следван от Христо Вълков с 04:34:58 минути и Иван Манолов с 04:41:28. Погледите на всички привлече Иван, който е на 16 години и даде най-добро време от всички мъже във втория манш.
В следващата категория Runabout – седнал джет в клас до 200 конски сили, първото място зае Кристиян Киров, на второ се нареди Станислав Ангелов, трети остана Валентин Гергов.  Името на победителя в клас над 200 конски сили в категория седнал джет е Кристиян Киров. Най-малките участници, заели първите позиции в категория прав джет, се казват Димитър Данов, Александър Петров и Калоян  Айрянов. В категория жени най-бързите дами са Евелина Лабешка, Веселина Трифонова и Мадлен Лакова. 
Във второто издание на състезанието дамите и децата показаха завидни майсторски умения и много добри резултати. Най-малкият участник в състезанието бе на крехката 6-годишна възраст, а най-големият бе на 54. 
В пълна атракция на всички присъстващи зрители се превърнаха изпълнителите Димчо Харалампиев „Dim4ou”, Young BB Young и 100 Кила. За музиката по време на цялото състезание се погрижи DJ Vladislav Rashkov. В допълнение на всички тях се включиха хореографът Христо Хаджимихайлов и неговата група „CREATORS”, които показаха много улични танци. Специално участие взеха и красивите момичетата от Free Dance Agency, които през цялото време нагорещяваха още повече лятната атмосфера на плажа.
Водещ на събитието беше Атанас Михайлов, който също така показа завидни умения със своя Flyboard. За охлаждане на страстите на плажа в Балчик се погрижи двукратният световен шампион сред барманите Васил Колев. Състезанието в Белия град се проведе с пълното съдействие и подкрепа на община Балчик. 
Последният етап от Black Sea Open Jet Ski Tour 2014 е в Приморско на 23 август. НДТ


 


Сходни връзки

ЖЕНИ И ДЕЦА С ПО-ДОБРО ПРЕДСТАВЯНЕ НА BALCHIK JET SKI COMPETITION | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди