изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ


ОВЕН- С нови занимания ще запълните деня си, предпочитайки да сте полезни на себе си. Реалисти по природа, ще организирате времето си така, че да ви носи желаните придобивки.

ТЕЛЕЦ - Като цяло ще се чувствате в добра физическа и психическа форма. Финансови придобивки ще ви направят по-щедри и добри. Помислете и за хората, които винаги са ви подкрепяли.

БЛИЗНАЦИ  - Сами ще определяте програмата си, без да се съобразявате с другите. Това ще ви помогне да изберете това, което ви се харесва за момента и на него да отдадете своето предпочитание.

РАК - Внимавайте, необмислени авантюри могат да ви донесат материални затруднения и излишни главоболия. За да се чувствате в добра форма се занимавайте с физически упражнения.

ЛЪВ - Не бъдете предубедени към хора, които ви предлагат партньорството си. Проверявайте собствената си информация и не предприемайте рисковани действия, за да нямате проблеми.

ДЕВА - Използвайте почтени средства и дайте изява на авторитета си. Настроението ви ще се повиши от вниманието на скъп за вас човек. Пътуване или друго вълнуващо преживяване за някои от вас.

ВЕЗНИ - Мил жест на човек, когото харесвате ще ви направи по-добри и отзивчиви. Без да сте припрени, ще вземете подходящо решение и ще върнете заема, който отлагате доста дълго.

СКОРПИОН - Някои от вас ще обсъждат идеите си, залагайки на реалните си възможности и не очаквайки изненади. Други - ще обсъждат започването на нов бизнес с роднини зад граница.

СТРЕЛЕЦ - Възползвайте се от добрите възможности, които ви предлага денят. Ако сте успели да намерите време за почивка, те ще са насочени най-вече към зареждането ви с нова енергия.

КОЗИРОГ - Деловите представители на знака ще имат среща, на която ще се обсъждат новите перспективи пред вас. Интимният ви партньор също ще ви изненада повече от приятно днес.

ВОДОЛЕЙ - Проблемите, които считате за важни, изискват задълбочен анализ, но не и взимане на решения в състояние на стрес. Подкрепа ще получите от партньори, живеещи или идващи от чужбина.

РИБИ - На някои от вас днес им предстои пътуване или сътрудничество с правителствени организации, от които ще получите интересна оферта. Други ще заложат на собствения си бизнес.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди