изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:30 EEST
Мормони разбиха живота на Йорданка, отнеха семейството й и я доведоха до самоубийство    
Общество Зарибиха ме с безплатен курс по английски, успях да спася къщата си но загубих съпруг и дъщеря, плаче благоевградчанката

Не бях чувала за мормоните допреди 4 години, зарибиха ме с безплатен курс по английски език, в момент, когато бях безработна и за 5-6 месеца съсипаха живота ми. Това разказва в покъртителна изповед за личната си драма Йорданка Солачка пред вестник „Струма”.Тя си спомня, че е завела семейството си – съпруг и дъщеря- на мормонските курсове, подлъгана от усмихнатите и възпитани момичета, които са я посрещнали при посещението в мормонската църква в Благоевград.

След като курсовете започнали, се оказало ,че всичко е блъф – вместо уроци, им четяли непрекъснато библията на Мормон. Единственото, което Солачка успяла да научи от английския било броенето от 1 до 10.

Благоевградчанката била смаяна, когато много скоро след като започнали да ходят в църквата, мормоните им предложили да ги кръстят и да ги направят членове на сектата. Ритуалът бил впечатляващ – облекли новите членове в бели гащеризони и ги окъпали в басейн, намиращ се в офиса на мормоните.

Веднага след като семейството на Солачка станали мормони, започнали да им търсят данък – 10% от всичките им приходи и поискали част от имуществото на семейството. Хората имали триетажна къща и исканията на сектата били да им припише един етаж или да я продаде и да им даде половината от парите.

При посещенията си в дома им, представителите на мормоните поставяли и други искания- например семейството да гладува една седмица в месеца, а децата им- по един ден и спестените пари да се дават на сектата. В резултат от това дъщерята на Йорданка Солачка, която била на 12 години, колабирала и се наложило да се търси лекар.

Благоевградчанката осъзнала ,че нещата не отиват на добре и предложила на съпруга и дъщеря си да напуснат сектата. Те обаче отказали. Съпругът й се влюбил в една мормонка и не искал да се откаже от нея, а дъщеря й заплашвала , че ще се самоубие, ако я застави да се откаже от мормоните.

Така жената останала без съпруг и дъщеря, които заживели семейно с мормонката, а наемът на апартамента им бил осигурен от сектата. Тя изпаднала в депресия и опитала да се самоубие, даже попаднала в психиатрична болница в следствие на получения шок.

„При мормоните бях само 5-6 месеца, но те разбиха живота ми”, плаче Йорданка Солачка. Сега жената иска само да помогне на заблудени хора да не попадат в нейната ситуация и да провалят живота си, свързвайки се със сектата на мормоните. http://www.blitz.bg

Проф. Евгений Сачев на 59 г.: Заграбилите властта превръщат страната ни в апендикс на международен престъпен синдикат!

ЦЪРКВА, ДОБРИЧЛИИ И ПАРТИИ СЕ ОБЯВИХА ПРОТИВ "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

Жената на Милко обслужвала митничар

ДАРЕНИЕ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ
 


Сходни връзки

Мормони разбиха живота на Йорданка, отнеха семейството й и я доведоха до самоубийство | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди