изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:52 EET
Данъчният Румен Шопов убит след гейсвада    
Новини Гейсвада е основната версия за убийството на компютърния специалист Румен Шопов, научи “24 часа”. 53-годишният мъж бе намерен мъртъв в събота в апартамент на ул. “Бунтовник 44А”, а в съседна стая лежеше пребит 29-годишен мъж. И двамата били наръгани с нож и удряни с чук. Оцелелият е в болница без опасност за живота.

До версията за гейсвадата ченгетата стигнали, след като арестували двама души. Единият от тях - Радослав, бил известен хомосексуалист и бил задържан и преди от полицията, пише сайтът bnews. Преди години мъжът забил нож в ануса на друг гей и го завързал на пейка в Борисовата градина, съобщава изданието.

МВР обаче не потвърди името на задържания, нито за такъв случай. Очаква се трети арест за убийството на Шопов.

Той бил ерген, без деца и работел като компютърен специалист в столичната данъчна служба в район “Сердика”. Мъжът бил главен експерт в отдел “Информационни технологии”.

Колегите на Румен вчера бяха потресени от бруталното убийство. Те го описаха като мил и дружелюбен, специалист в областта си и винаги готов да помогне. Кабинетът му вчера бе запечатан, а колегите му раздаваха сладки за бог да прости.

Засъхнала кръв по вратата на апартамента, където е станало убийството, видя репортер на “24 часа”. Шопов е бил наемател в сградата. Негови съседи заявиха, че не са чули за убийството.

Преди да постъпи в данъчното, Шопов е преподавал 20 г. математика и информационни технологии в държавно училище ПТГ “Симеон Велики” във Велики Преслав. Той е магистър по математика и информатика от Шуменския университет, има и бакалавърска степен по счетоводство от икономическия вуз във Варна. Давал е частни уроци по математика на гимназисти срещу 10 лв. на час.  http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Данъчният Румен Шопов убит след гейсвада | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди