изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:21 EEST
Двойка изнасилвала бавноразвиващо се момиче, за да им роди бебе    
По света Семейна двойка от американския щат Алабама изнасилвали многократно непълнолетна роднина с надеждата, че момичето, което е умствено изостанало, ще забременее и ще роди за тях бебе, съобщиха от местната полиция. 29-годишния Джереми Суон и съпругата му 28-годишната Аманда са арестувани миналата седмица в дома им Джоунс, където, според полицията, миналия месец са били извършени секс гаврите с момичето.

Майката на Джереми, 57-годишната Даяна Суон, също е арестувана за това, че е знаела за сексуалното насилие, но не е сигнализирала в полицията. „Те са я накарали да прави секс с Джери, за да забременее, а те да вземат бебето за себе си, когато роди“, каза следовател Джанет Коул от офиса на шерифа в окръг Далас, цитиран от Selma Times-Journal. Момичето, което не е забременяло, е роднина на Аманда.

Според следствието, Аманда е гледала как насилват роднината й. По време на изнасилванията момичето е пищяло. Най-малко един път Джереми е запушвал устата й с топка, за да не вика. Аманда пък изкъпвала момичето след изнасилванията.

Следователите научили за случая, когато семейството се свързало с местните служби за защита на детето с искането да получат пълно попечителство върху момичето, твърдейки, че то е било сексуално малтретирано от майка й. Когато социалните работници проверили твърденията, момичето им казало, че Суонови я изнасилвали. По думите й, тя е била принудена да прави секс с Джереми най-малко шест пъти.

Джереми и Аманда са задържани в затвора на окръг Далас. Определена им е гаранция в размер на 500 000 долара всеки. Майката на Джереми е с гаранция от 6000 долара. „Тя е присъствала на секс актовете. Тя е била там чувала е как момичето е пищяло, но не е направила нищо“, каза Коул пред Тhe Times-Journal. По думите му, двойката може да бъде обвинена и в кръвосмешение. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Двойка изнасилвала бавноразвиващо се момиче, за да им роди бебе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди