изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:16 EEST
Открит е канабис с тегло над 7 тона    
Ред и сигурност Открит е канабис с тегло над 7 тона

За времето от 5 часа до 19 часа на 26-и август е била проведена  акция по линия на наркоразпространението и отглеждането на  наркообразуващи култури в граничната зона по българо-македонската граница, както и на територията на общините Петрич и Сандански. В хода на съвместната операция служители на ОДМВР-Благоевград и РДГП-Кюстендил проверили поземлени имоти и ниви в землищата на петричките села Баскалци и Крънджилица. При проверката органите на реда открили над 1500 стръка зелена листна маса, която при направения полеви тест реагирала положително на канабис. Общото тегло на намереното наркотично растение е над 7 150 кг. Работата по случая продължава.

Припомняме, че от началото на месеца на територията на област Благоевград  се провеждат последователно акции по линия на наркоразпространението и наркопроизводството. На 14-и август служители на ОДМВР-Благоевград откриха над 400 корена канабис в петричкото село Крънджилица. Седмица по-късно служителите на реда намериха и унищожиха над тон и половина от наркотичното растение в селата Плоски и Горно Хърсово. На 23-и август полицейските служители откриха още над 3 600 кг канабис при проверки на ниви в землищата на селата Лъки и Драгуш.
 


Сходни връзки

Открит е канабис с тегло над 7 тона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди