изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:36 EEST
Киевските силоваци се крият зад жив щит от контраатакуващите опълченци    
По света Украинските войски днес са използвали мирни жители като заложници. На подстъпите към населения пункт Хрящеватое жени, старци и деца се били изкарани в редица пред контратакуващите опълченци. Командирите им са прекратили настъплението и сeга обмислят как да бъде продължена офанзивата в това направление, съобщава LifeNews.

Ние се опитахме да превземем Хрящеватое и се сблъскахме с това, че украинската армия използва като жив щит мирни жители, споделя за LifeNews премиерът на Луганската народна република Игор Плотницки.

Той допълва, че опълченците са отложили щурма. "В момента разработваме друга тактика, за да не допуснем да пострадат при настъплението жители на Новоивановка, Новосветловка, Хрящеватое, обяснява Плотницки.

Той разказва още, че заради бойните действия стотици хиляди жители са напуснали Луганска област. Само от подложения на непрекъснат обстрел Луганск са се изселили около 250 000 души - почти половината население. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Киевските силоваци се крият зад жив щит от контраатакуващите опълченци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди