изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:53 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ



На 30 август, около 20:45 часа по ул. „Хан Аспарух” в град Тервел, автопатрул спират за проверка мотопед без регистрационни табели. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,65 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Тервел е задържан С.Ю. (31 г.) от град Добрич. По случая се работи в условията на незабавно полицейско производство.

На 30 август, около 22:10 часа в центъра на с. Каблешково, общ. Тервел автопатрул спират за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,03 промила в издишания от водача въздух. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача не притежава СУМПС. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Тервел е задържан Л.Х. (34 г.) от с. Каблешково. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 август, около 22:20 часа в град Тервел, автопатрул спират за проверка мотопед без регистрационни табели. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,40 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Тервел е задържан С.С. (38 г.) от град Тервел. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 31 август, около 01:40 часа в с. Кранево автопатрул спират за проверка лек автомобил „Шевролет” с добричка регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,10 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена е задържан Й.Н. (44 г.) от с. Кранево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Контролните органи са съставили 61 акта и 192 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани четири пожара без материални загуби и два пожара с нанесени материални щети.

На 30 август, около 03:55 часа е получено съобщение за горящ автомобил в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. Вследствие на пожара е унищожено купето на лек автомобил „Алфа Ромео” с добричка регистрация. Работата по установяване на причините довели до възникването на инцидента продължава по описа на Първо РУП Добрич.

На 31 август е получено съобщение за пожар в частен имота на територията на с. Поп Григорово, обл. Добрич. Вследствие на пожара са унищожени 70 м2 покривна конструкция, бяла и черна техника. По първоначална информация, късо съединение в електрическата инсталация е причината за възникването на инцидента.


01.09.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди